Leonardo Bonucci'nin eşi Martina Maccari kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Leonardo Bonucci'nin eşi Martina Maccari kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Trendyol Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, Leonardo Bonucci ile anlaştı. Deneyimli futbolcunun hayatına dair bilgiler de araştırılıyor. Eşi de ilk sırada yer alıyor. Leonardo Bonucci'nin eşi Martina Maccari kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı.

İstanbulspor'u Cengiz'in 4, Dzeko'nun da 1 golü ile 5-1 yenen Fenerbahçe liderlik koltuğunda devam etmeyi başardı. Sarı lacivertliler devre arası ilk transferini de gerçekleştirmek üzere. Takımın yoğun fikstür dolayısıyla en önemli bölgelerden biri olan defansa takviye yapması bekleniyordu ve o isim belli oldu. Kanarya, Leonardo Bonucci ile her konuda anlaşırken yıldız futbolcu kısa sürede İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak. Diğer yandan kendisine dair bilgiler araştırılırken özel hayat ve dolayısıyla da eşi ilk sıralarda yer alıyor. Martina Maccari ile ilgili tüm detaylar öğrenilmek isteniyor. Peki, Leonardo Bonucci'nin eşi Martina Maccari kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

image-8854029.jpg
Martina Maccari kimdir?

Martina Maccari kimdir?

Leonardo Bonucci'nin eşi Martina Maccari 1985'te doğdu. 38 yaşındadır. Eski bir model olan güzel yıldız, zaman zaman yayınladığı videolar ve çocuklarıyla ilgilendiği paylaşımlar sayesinde Instagram'da öne çıkan isimlerden biri oldu. Regina Margherita Hastanesi'nde beyin cerrahisi bölümü için fon toplamak amacıyla bir yardım girişimi başlattı. Bu proje ile adından söz ettirmeyi başardı. Eşi Leonardo ile birlikte Mattia ve Lorenzo isimi erkek çocukları vardı. En son Matilda adında bir kız çocukları daha oldu.

image-9356067.jpg
Martina Maccari kimdir?

Martina Maccari ve Leonardo Bonucci'nin ilişkisi

İkili 2008'de tanıştı. 2011'de ise uzun aşk hikayelerini resmiyete taşıyarak hayatlarını birleştirip evlendiler. Deneyimli stoper ile yaşadıklarını anlatan Maccari şunları söyledi; "2008 yılında telefonda ve neredeyse iddiaya girerek tanıştık . İlk görüşte aşk dışında her şey. İlk toplantıda Leonardo beklediğimin tam tersiydi. Hiç benim tipim gibi görünmüyordu. Nişanlandık ve Bari'de geçirdiğimiz süre boyunca birlikte yaşamaya başladık. Bir yıl süren tartışmalar, ardından Juventus, evlilik ve Lorenzo."

Oğullarının hastalığı

Çiftin çocuklarından Matteo, 2016'da bir hastalık geçirdi. Birkaç ay süren bu tedavi süreci sonrasında iyileşen Matteo için babası Leonardo Bonucci şu ifadeleri kullanıyor; "Tatildeydik, Matteo 2 yaşındaydı. Oğlumuzun hayatının tehlikede olduğu gibi bir durumla karşılaşacağımızı hiç düşünmemiştik. Bir anda her şey çöküyor. Torino'ya döndüğümüzde hastalığın haberini aldık. İyi değildi, bir şeyler ters gidiyordu. Kontrole gittik, sabırsızlandığını, acilen ameliyat olması gerektiğini söylediler. Matteo güzel bir karakter geliştirdi; o bir aslan. Ne olduğunu biliyor."

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.