Ludmila Sanchez kimdir? Arda Güler'in sevgilisi mi

Ludmila Sanchez kimdir? Arda Güler'in sevgilisi mi
Futbol hayatını İspanya'da sürdüren Arda Güler ile ilgili Arjantinli Ludmila Sanchez'in adı gündeme bomba gibi düştü. Peki, Ludmila Sanchez kimdir? Arda Güler'in sevgilisi mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Astronomik bir bonservisle Real Madrid'e transfer olan ancak şu ana kadar sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Arda Güler için artık sahaya çıkmak için sayılı günler kaldı. Milli futbolcu atlatmak adına büyük uğraş verdiği zor günlerde özel hayatına dair bir olayla gündem geldi. İspanya'da yayın yapan bir magazin portalı, "Arda'nın özel psikologu" unvanı ile Ludmila Sanchez isimli bir kadını manşetten yayınladı. Peki, Ludmila Sanchez kimdir? Arda Güler'in sevgilisi mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Ludmila Sanchez kimdir?

Adı Arda Güler ile anılan Ludmila Sanchez, hakkında çıkan haber sonrasında profiline "Real Madrid'in psikoloğu" ifadesini ekledi. Instagram'da seksi pozlar veren genç fenomenin 50 bine yakın takipçisi var ve bu sayının giderek artması bekleniyor. Aynı zamanda voleybol oynuyor. Aslen Arjantinli. Instagtam hesabı @ludsachez'dir.

image-8153517.jpg

image-4633681.jpg

image-221304.jpg

image-193889.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.