Maksim Samorodov kimdir, kaç yaşında ve nereli?

 DAMGA Editörü
Devre arası transfer dönemine hazırlanan Trabzonspor'da gündeme birçok futbolcu geliyor. Onlardan biri de Maksim Samorodov oldu. Peki, Maksim Samorodov kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Abdullah Avcı'nın gelişi ile birlikte yeniden canlanan Trabzonspor, son 4 maçında 10 puan toplamayı başardı ve üst sıralara doğru tırmandı. Zirve yarışı içerisinde yer alabilmek adına mücadele vermek de isteyen bordo mavililer, ocak ayını büyük bir fırsat olarak görüp buna göre hazırlıklarını sürdürüyor. İzleme ekibinin gündeme getirdiği son isim ise Maksim Samorodov oldu. Kendisi hakkında internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Maksim Samorodov kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

İzleme ekibi çıkarma yaptı

Milli takım arasına moralli giren Trabzonspor'da gözlem ekibi, belirlenen futbolcuları izleme konusunda Avrupa ve dünyanın birçok ülkesine adeta çıkarma yaparak çok sayıda maç seyretti. Slisz'in listedeki isimlerden biri olduğu öğrenilmişti. Adı ortaya çıkan futbolculardan biri de Maksim Samorodov oldu. Sol kanat oyuncusunun mavi kart ile oynama hakkının bulunması bu transferi mümkün kılabilir.

samodorov.webp

Maksim Samorodov kimdir?

Tam adı Maksim Ivanovich Samorodov olan Maksim Samorodov, 29 Haziran 2002 tarihinde Kazakistan'ın Aktobe şehrinde doğdu. 21 yaşındadır. Sol kanat, sağ kanat ve forvet mevkilerinde forma giymektedir. Kariyerine de doğduğu şehrin takımı FK Aktobe'de başladı. 18 yaşından bu yana da A takım seviyesinde oynuyor. Kariyerinde çıktığı 99 karşılaşmada 16 kez rakip fileleri sarsıp 14 de asist yaptı. Ülkesi Kazakistan adına da 12 kez sahada yer alıp 2 gol sevinci yaşadı. Güncel piyasa değeri 900 bin euro olarak gözüküyor. Bu sezon ise 26 karşılaşmada 5 gol ve 4 asistlik istatistik elde etmeyi başardı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.