Muhabir Rojda Altıntaş kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, Instagram hesabı?

Muhabir Rojda Altıntaş kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, Instagram hesabı?
DHA muhabiri olan Rojda Altıntaş’ın kim olduğu, nereli olduğu, doğum tarihi, sevgilisinin kim olduğu ve sosyal medya hesapları merak konusu oluyor.

Son olarak yaptığı bir haberin yayınlanmaması yönünde aldığı uyarı ile gündem olan
Demirören Haber Ajansı muhabiri Rojda Altıntaş’ın hayatı ve kariyeri araştırılmaya başlandı. Peki muhabir Rojda Altıntaş kim, nereli, yaşı kaç, eşi kim, Instagram hesabı var mı, hangi kanallarda çalıştı? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

image-14.png

Rojda Altıntaş kimdir, kaç yaşında, nereli, kaç yaşında?

Son olarak DHA’da muhabir olarak çalışan Rojda Altıntaş’ın 28 yaşında olduğu biliniyor. Tam doğum tarihi ve yeri bilinmeyen Altıntaş’ın hayatına dair pek fazla detaylı bilgi bulunmuyor.

Rojda Altıntaş kariyeri ve eğitim hayatı

2018 yılında İstanbul Topkapı Üniversitesi’nde Görsel ve İşitsel Medya Yapımcılığı bölümünden mezun olan Rojda Altıntaş, yüksek lisansını ise İstanbul Beykent Üniversitesi’nde Yeni Medya alanında yaptı.

scr-20240301-lwgm-u6tj.jpeg

Rojda Altıntaş hangi kanallarda çalıştı?

Mesleğe Hürriyet gazetesinde stajyer muhabir olarak başlayan Rojda Altıntaş daha sonra ise TV5, Demirören Haber Ajansı ve TV100’de çalıştı.

Rojda Altıntaş Instagram, Twitter hesapları

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Rojda Altıntaş’ın @rojdaaltintas kullanıcı adlı Instagram ve Twitter hesapları bulunuyor. Altıntaş’ı Twitter’dan 5 bin, Instagram’da ise 11 binden fazla kişi takip ediyor.

channels4-profile.jpg

Rojda Altıntaş evli mi, eşi kim, sevgilisi var mı?

Özel hayatına dair net bir bilgi bulunmayan Rojda Altıntaş’ın bekar olduğu tahmin ediliyor. Muhabirlik mesleğine devam eden Altıntaş’ın erkek arkadaşı olup olmadığı ise bilinmiyor.

rojda-altintas-kimdir.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.