Mükremin Gezgin’in sevgilisi kim, adı ne, Instagram hesabı ne, nereli? Mükremin Gezgin’in sevgilisi Gürbey Umakoğlu kimdir?

Mükremin Gezgin’in sevgilisi kim, adı ne, Instagram hesabı ne, nereli? Mükremin Gezgin’in sevgilisi Gürbey Umakoğlu kimdir?
Evlilik teklifi aldığı video ile sosyal medyayı sallayan Mükremin Gezgin’in sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı… İşte Mükremin’in erkek arkadaşı!

Sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin’in evlilik teklifi aldığı erkek arkadaşının kim olduğu merak konusu oluyor. İşte Mükremin Gezgin’in sevgilisinin ismi, Instagram hesabı ve hayatı…

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin geçtiğimiz günlerde asker kaçağı olduğu yönündeki haberlerle gündemi meşgul etmişti. Gezgin bugün ise evlilik teklifi aldığı video ve yeni sevgilisi ile sosyal medya gündemine oturdu. Mükremin’in yeni erkek arkadaşından teklif aldığı görüntüler ve sevgilisi ile samimi anlarının videosu çeşitli platformlarda günün en çok merak edilen ve aranan haberleri arasına girdi. Birçok kişi Mükremin Gezgin’in sevgilisinin kim olduğunu, adının ne olduğunu ne Instagram hesabını araştırmaya başladı.. İşte Mükremin’in erkek arkadaşı hakkında tüm merak edilenler…

Mükremin Gezgin’in sevgilisi kim, kaç yaşında, aslen nereli?

Sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin, bugün sosyal medya hesaplarından paylaştığı evlilik teklifi videosu ile gündem yarattı. Sevgilisinin önünde diz çökerek evlenme teklifinde bulunduğu Mükremin, erkek arkadaşı ile samimi görüntüler sergilediği birden çok görüntülü paylaşımla adından söz ettirdi. Mükremin’in videolarında yer alan gizemli sevgilinin kim olduğu ise kısa sürede merakla araştırılmaya başlandı.

Mükremin Gezgin’in erkek arkadaşının ismi ne?

Mükremin Gezgin’in evlenme teklif aldığı kişinin adının Gürbey Umakoğlu olduğu ortaya çıktı. Mükremin’in sosyal medya hesabından da takibe aldığı Umakoğlu’nun Instagram hesabını 15 binden fazla kişi takip ediyor.

Mükremin’in sevgilisinin Instagram hesabı ne?

Mükremin Gezgin’in erkek arkadaşı olduğu ortaya çıkan ve ünlü fenomene evlenme teklif eden Gürbey Umakoğlu’nun 15 binden fazla kişinin takip ettiği Instagram hesabının kullanıcı ismi @34_romeo.

Mükremin Gezgin’in erkek arkadaşı Gürbey Umakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Videonun gündeme oturmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Mükremin Gezgin, 11 aydır birlikte olduğu erkek arkadaşının Şırnak ve Kastamonu’da otelleri, İstanbul’da ise rezidası olduğunu açıkladı. Umakoğlu'nun tam doğum tarihi ve aslen nereli olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır.

Mükremin Gezgin’in sevgilisi ne iş yapıyor, burcu ne, boyu - kilosu kaç?

Mükremin Gezgin’in sevgilisi olduğu iddia edilen Gürbey Umakoğlu, Instagram profilinde kişisel özelliklerine dair çeşitli bilgilere yer veriyor. İkizler burcu olan Umakoğlu, 185 cm uzunluğunda ve 90 kilo. İstanbul Üniversitesi Tarih Öğretmenliği bölümünde okuyan Gürbey Umakoğlu kendisini sporcu olarak tanımlıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.