Murathan Kalyoncu kimdir, kaç yaşında, kimin oğlu, eşi kim, nereli, doğum tarihi, babası kim, Instagram

Murathan Kalyoncu kimdir, kaç yaşında, kimin oğlu, eşi kim, nereli, doğum tarihi, babası kim, Instagram
Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilen Murathan Kalyoncu’nun kim olduğu merak konusu oluyor.

Ekonomi dünyasında çok konuşulan görev değişikliğinin ardından Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Murathan Kalyoncu araştırılmaya başlandı. Peki Murathan Kalyoncu kimin oğlu, eşi kim, kaç yaşında, aslen nereli, doğum tarihi ne, evli mi, Instagram hesabı var mı? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

lt8cjquh-400x400.jpg

Murathan Kalyoncu kimdir, kaç yaşında, nereli doğum tarihi?

İş dünyasının tanınmış isimlerinden olan Murathan Kalyoncu 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen devir teslim töreni ile Kalyon İnşaat Yönetim Başkanlığı görevine getirildi. Doğum tarihi tam olarak bilinmeyen Murathan Kalyoncu genç yaşlardan itibaren aile şirketleri olan Kalyon Holding’te çalışmaya başladı. Aslen Trabzonludur. Sporla aktif olarak ilgilenen Kalyoncu, atletizm ve kayak yapıyor.

f4799fvw4aa5hmz.jpeg

Murathan Kalyoncu eğitimi, hangi okullarda okudu?

Murathan Kalyoncu, lise eğitimini İstanbul’da Bilfen Çamlıca Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Daha sonra İngiltere’nin başkenti Londra’da yer alan Regents Üniversitesi’nde İşletme eğitimi aldı. Uluslararası Satın Alma ve Finans Yönetimi alanlarında uzmanlaşmak üzere çeşitli eğitimler aldı. İngilizce ve Almanca bilmektedir.

k4-1.webp

Murathan Kalyoncu’nun görevi ne?

Türkiye’nin en önemli şirketlerinden biri olan Kalyon Holding’te 2020 yılından itibaren yönetim kurulu üyeliği yapan Murathan Kalyoncu, 13 Mart 2024 tarihinde ise Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanlığına yükseldi.

kalyon-vc.jpeg

Murathan Kalyoncu Instagram, Twitter hesapları ne?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan iş insanları arasında yer alan Murathan Kalyoncu’nun pek çok platformda hesabı bulunuyor. Kalyoncu’nun @mkalyoncu_ kullanıcı adlı Instagram hesabını 2 bine yakın kişi takip ediyor. Murathan Kalyoncu, Twitter platformunda ise @@mkalyoncuu kullanıcı adıyla yer alıyor.

6490580850acca39a4bba6d0.jpeg

kalyoncuoglu-bordercollie.jpg

dha-25463-1.jpg

dha-25463-2.jpg

murathan-kalyoncu-scaled-e1671284712118.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.