Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi partiden aday?

Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi partiden aday?
Eski futbolcu ve teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli, 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçimler için belediye başkanı aday adayı oldu. Peki, Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Türk futboluna yaptığı katkılar, futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerinde elde ettiği başarıların yanı sıra milli takımda da iz bırakan Mustafa Denizli, hayatını doğduğu İzmir'de sürdürüyor. Denizli'nin isimlerinden sıkça söz ettiren kızları da gündem olmaya devam ediyor. Lal Denizli ise siyasete adım atarak Urla Belediye Başkanı Aday Adayı oldu. Kendiis hakkında da internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi partiden aday? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Lal Denizli hangi partiden belediye başkanı aday adayı oldu?

İzmir'in büyükşehir belediyesini de yöneten CHP, ilçe seçimlerinde de rakiplerine uzun zamandır fark atıyor. Son seçimde yüzde 68'e yakın oy toplayan partide Urla'nın belediye başkanlığı koltuğunda Murtaza Dayanç oturuyor. Lal Denizli de CHP'den aday adayı olarak kesin adaylık almak için mücadele verecek.

Lal Denizli kimdir?

Eski futbolcu ve teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı olan Lal Denizli 20 Kasım 1991 tarihinde doğmuştur. 32 yaşındadır. Siyasal bilimler bölümünden mezun olmuştur ve bu alanda kendini geliştirmiştir. 2017'den itibaren Deniz Köletavitoğlu ile birlikte Dela Events and Weddings isimli şirket ile müşterilerine organizasyon hizmeti vermektedir.

Lal Denizli Instagram hesabı

Güzel iş kadınının sosyal medyadaki hesapları da merak konusu. Projelerini ve kendisini takip etmek isteyenler araştırarak ulaşmaya çalışıyor. Instagram'da @denizlilal adresinden takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.