Necla Karahalil kimdir? Cem Yılmaz'ın sevgilisi hakkındaki her şey!

Necla Karahalil kimdir? Cem Yılmaz'ın sevgilisi hakkındaki her şey!
Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın aşk hayatında yeni bir sayfa açtığı ve Necla Karahalil ile birlikte olduğu öğrenildi. Peki, Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Necla Karahalil kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok sevilen komedyenlerinden biri olmayı sürdüren Cem Yılmaz, hızlı giden aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor. Başarılı isim hakkında son günlerde yeni bir ilişkiye başladığı yönünde haberler çıkmıştı. Yılmaz'ın ünlü fenomen Necla Karahilal ile birlikte olduğu öğrenildi. Bu haberlerin ardından Necla Karahilal ile ilgili çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Necla Karahalil kimdir? Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi hakkındaki her şey haberimizde yer almaktadır.

Necla Karahalil kimdir?

Son günlerde hakkında Cem Yılmaz ile yeni bir aşka yelken açtığı öğrenilen Necla Karahalil, Instagram'da içerikler üretmektedir. Yeme içme üzerine oluşturduğu paylaşımlara on binlerce kişiye ulaşmaktadır ve her geçen gün sayı daha da artmaktadır. Hayvan dostu bir yapıya sahip güzel fenomen, sporu da çok sevmektedir.

Pilates eğitmeni olan Necla Karahalil 1987 yılında Tekirdağ doğumlu. 37 yaşındaki Karahalil, sosyal medya platformu Instagram'da yayınladığı pilates videoları ve sağlıklı yaşam tüyolarıyla tanınıyor.

necla-karahalil-fotograflari-113371-001.jpg

necla-karahalil-fotograflari-7690877-001.jpg

necla-karahalil-fotograflari-6176821-001.jpg

necla-karahalil-fotograflari-9823699-001.jpg

Necla Karahalil Instagram hesabı

Cem Yılmaz ile adı anıldıktan sonra gündeme oturan Necla Karahalil'in takipçi sayısı 150 binden fazladır. Sayı da giderek artmaktadır. Kendisini @neclakarahalil adresinden takip edebilir ve paylaşımlarına ulaşabilirsiniz.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.