Onur Tuğrul kimdir, kaç yaşında, nerede çalışıyor, nereli?

Onur Tuğrul kimdir, kaç yaşında, nerede çalışıyor, nereli?
Spor muhabiri Onur Tuğrul’un hayatı, kariyeri ve nerede çalıştığına dair bilgiler merak ediliyor.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesinde yaşanan İstiklal Marşı krizi esnasında yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken spor muhabiri Onur Tuğrul’un kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Onur Tuğrul kim, hangi takımlı, sosyal medya hesapları ne, kaç yaşında, nerelerde çalıştı?

Onur Tuğrul kimdir, kaç yaşında, nereli?

Son dönemde sosyal medya paylaşımları ve YouTube kanalları ile adından söz ettiren Onur Tuğrul, uzun yıllardır spor muhabirliği yapmaktadır. 1987 yılında İstanbul’da doğan Onur Tuğrul, İstanbul Üniversitesi İşletme bölümü mezunu. Pek çok yabancı sporcu ile yaptığı röportajlarla adından söz ettiren Onur Tuğrul, İngilizce ve Portekizce bilmektedir. Tuğrul’un müzikle yakından ilgilendiği ve elektro gitar çaldığı da biliniyor.

wbudsmim-400x400.jpg

Onur Tuğrul nerelerde çalıştı, kariyeri?

Meslek hayatına NTV Spor kanalında başlayan Onur Tuğrul uzun yıllar bu kurumda görev yaptı. Daha sonra Haber Globel kanalında spor müdürlüğü yapan Tuğrul şu sıralarda Vole adlı YouTube kanalında genel yayın yönetmenliği görevini üstlenmektedir.

fullsizerender.jpg

Onur Tuğrul Instagram, YouTube, Twitter hesapları ne?

Sosyal medya üzerinden yaptığı son dakika paylaşımları ile dikkat çeken Onur Tuğrul’un @onurtugrul adlı Twitter hesabını 215 binden fazla kişi takip ediyor. Tuğrul’un 26 binden fazla takipçili Instagram hesabının kullanıcı ismi ise @tugrulonur.

onur-tugrul7.jpg

onur-tugrul6.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.