Özgü Namal’ın sevgilisi Mehmet Ferman Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, hangi şirketin sahibi, Instagram hesabı?

Özgü Namal’ın sevgilisi Mehmet Ferman Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, hangi şirketin sahibi, Instagram hesabı?
Oyuncu Özgü Namal’ın erkek arkadaşı Mehmet Ferman Doğan’ın kim olduğunu ve ne iş yaptığı merak konusu oluyor.

Ünlü oyuncu Özgü Namal’ın yaz başında yeni bir aşka yelken açtığı sevgilisi Mehmet Ferman Doğan’dan ayrıldığı iddia edildi. Haberin duyulmasının ardından pek çok kişi Mehmet Ferman Doğan’ın kim olduğunu araştırmaya başladı. Bilindiği gibi güzel aktris Özgü Namal, 3 yıl önce eşi Ahmet Serdal Oral’ı ani bir ölümle kaybetmişti. O tarihten bugüne aşka gönlünü kapatan Namal’ın ismi ilk kez geçtiğimiz yaz yeni bir isimle anılmıştı.

Yıllar önce çocuklarıyla birlikte Muğla’ya yerleştiği bilinen Namal’ın Bodrum’da tanıştığı turizmci Mehmet Ferman Doğan’la aşk yaşadığı iddia edilmişti. Magazin kulislerine son yansıyan bilgilere göre ise Namal ile Doğan’ın yolları ayrıldı. Bir kez daha haberlerin gündeme gelmesinin ardından Mehmet Ferman Doğan’ın kim olduğu da merak edilmeye başlandı. Peki Özgü Namal’ın sevgilisi olarak adını duyuran Mehmet Ferman Doğan kimdir, nereli, ne iş yapıyor, Instagram hesabı ne? İşte merak edilen soruların yanıtları…

rusya-ukrayna-savasinin-turizme-maliyeti-agir-olur.jpg

Mehmet Ferman Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Uzun yıllardır turizm sektöründe görev yapan Mehmet Ferman Doğan, Kempinski Otellerinin Genel Müdür olarak görev yapıyor. Doğan’ın daha önce; Hilton, Marriott ve Hyatt Regency gibi otellerde görev yaptığı biliniyor.

Mehmet Ferman Doğan eğitim hayatı

Mehmet Ferman Doğan’ın İngiltere’de bulunan Wolwerhamton Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra aynı ülkede yer alan Birmingham Üniversitesi’nde işletme yüksek lisansını burslu olarak tamamladığı biliniyor.

Mehmet Ferman Doğan Instagram hesabı

Instagram hesabını gizli olarak kullanan Mehmet Ferman Doğan’ın platformda 2 binden fazla takipçisi bulunuyor. Doğan’ın Instagram kullanıcı ismi ise @mehmet_ferman_dogan.
.


İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.