Pınar Deniz'in ablası Huri Deniz kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı ve fotoğrafları

Pınar Deniz'in ablası Huri Deniz kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı ve fotoğrafları
 DAMGA Editörü
Ünlü oyuncu Pınar Deniz, ablası Huri Deniz'in doğum gününü kutlamasıyla gündeme oturdu. Peki, Pınar Deniz'in ablası Huri Deniz kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer almaktadır.

Güzel oyuncu Pınar Deniz, sosyal medyada adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Televizyon dünyasındaki başarını milyonlarca kişiye ulaşarak taçlandıran güzel oyuncu, son olarak ablasının doğum gününü kutladı. Mesajında da "Çabuk ablamın güzelliğine bakın. İyi ki doğdun. Yıllar önce bana yazdığın gibi... Olmaktan, doğmaktan ve dönüşmekten korkma. Seni çok seviyorum" ifadelerini kullandı. Bu paylaşım sonrasında da Huri Deniz hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Pınar Deniz'in ablası Huri Deniz kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer almaktadır.

Huri Deniz kimdir?

Pınar Deniz'in ablası olarak tanınan Huri Deniz İstanbul Aydın Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Son olarak iş sağlığı ve güvenliği koordinatörlüğü yapmaktaydı. Ayrıca yemek üzerine bir işletme sahibidir. 3 ortaktan biridir. Kısa süre önce Yeniköy'de açtıkları Age 29 isimli mekanda müşterilerine hizmet vermektedir. Bunun yanı sıra giyim, ayakkabı ve aksesuarlarla ilgili Instagram hesabı bulunmaktadır ve satış yapmaktadır. Daha önce de yine iş sağlığı ve güvenliği alanında çalıştı. İngilizce bilmektedir. Instagram hesabı @huridenizzz'dir ve 19 bine yakın takipçisi vardır.

huri-deniz.jpg
Huri Deniz
huri-deniz-3.jpg
Huri Deniz
huri-deniz-2.jpg
Huri Deniz

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.