Psikolog Buse Aydın kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Psikolog Buse Aydın kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Son dönemde adını duyurduğu videolarla her geçen gün daha da fazla kişiye ulaşmayı başaran Psikolog Buse Aydın, internette her gün araştırılıyor. Peki, Psikolog Buse Aydın kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Instagram ve Youtube'da yayınladığı videolarla milyonlar tarafından tanınan ve izlenen Psikolog Buse Aydın, cinsel ilişkiler, işlev bozuklukları, ilişkiler ve psikoloji hakkında konuşarak takipçilerinin karşısına çıkıyor. Her videosuyla da ses getirmeyi başarıyor. Videoları caps adı verilen görüntüler olarak servis edilip paylaşıyor. Bu da kendisinin her geçen gün daha da fazla üne sahip olmasını sağlıyor. İnternette de araştırma yapılarak yaşamına dair bilgiler elde edilmek isteniyor.

Psikolog Buse Aydın kimdir?

Bugüne kadar kendisiyle ilgili olarak sadece piskologluk yaptığı bilinen ve sosyal medyadaki videolarıyla ön plana çıktığı görülen Buse Aydın'ın özel yaşamına dair pek bilgi bulunmuyor. Yakaladığı popülerliğe rağmen herhangi bir detay elde edilmiş değil. Ele aldığı konular ve yaptığı tespitlerle takipçilerinin çoğu zaman beğenisini kazanmış ve binlerce kez paylaşılmıştır. Ayrıca halk arasında konuşulmaktan çoğu zaman çekinilen konuları cesurca ve açıkça konuşmaktan geri kalmamıştır. Kitap okumaya çok önem vermiştir. Kayıt yaptığı yerde arkasındaki kütüphanede pek çok kitap vardır. 2023 yılında düzenlenen Uluslararası Cinsel Sağlık Kongresi'nde cinsel terapistlik belgesini aldı. Hedefi ise bu alanda uzmanlaşmak.

EYS TV'ye konuk olan Buse Aydın, hakkında açıklamalarda bulunarak; "24 yaşındayım. Daha keyifli olduğu için bu alana yönlendim. Annem ilk etapta biraz sertti ama şimdi ılımlı. Videoları çekerken beni rahatsız eden yok. Annem genelde salonda. Babam da işte. Ama farklı konuları da anlatmamı istiyorlar" ifadelerini kullandı.

psikolog-buse-aydin-kimdir.webp

Psikolog Buse Aydın Instagram hesabı

Güzel fenomenin hesabına girenler fotoğrafla karşılaşmak isterlerse bu pek mümkün değil. Çünkü videolarla dolu. Binlerce kez seyredilen paylaşımlarını gönderi olarak takipçilerine sunuyor. Kendisini @psikologbuseaydin adresinden takip edebilirsiniz.

Psikolog Buse Aydın Youtube kanalı

Youtube'da da 20 milyondan fazla izlenen Buse Aydın sürekli içerik paylaşmaktadır ve abone sayısı giderek artmaktadır. Hem ilişkiler hem de cinsellikle ilgili yorumları beğenilerek seyredilmektedir. @Aydinpsikoloji kanalından abone olabilir ve videolarını seyredebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.