Reyhaneh (Reyhane) Parsa kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Reyhaneh (Reyhane) Parsa kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Rol aldığı filmlerde adından söz ettiren ve başarı çıtasını giderek yükselten Reyhane Parsa, son dönemde sıkça araştırılan bir isim haline geldi. Peki, Reyhaneh (Reyhane) Parsa kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Dünyada büyük ilgi gören İran sinemasının parlayan yıldızları arasında gösterilen Reyhaneh Parsa hakkında çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Reyhaneh (Reyhane) Parsa kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Reyhaneh (Reyhane) Parsa kimdir?

İran sinemasının önemli oyuncularından biri olan Reyhane Parsa, 1999 yılının şubat ayında Tahran'da doğmuştur. 25 yaşındadır. Boyu 1.78 metredir. Daha önce kısa filmler de çekti. Yaklaşık 4 yıldır Türkiye'de ikamet ediyor. Father, Khoob Bad Jelf 2, Gasht-e Ershad 3 ve Ragshsande filmlerinde rol aldı. 2018'de katıldığı bir program rekorlar kırdı. Şimdi ise Reyhan isimli yapımda gerçek bir hikayeye dayanan karaktere hayat verecek.

Reyhaneh (Reyhane) Parsa Instagram hesabı

Güzel oyuncunun sosyal medyadaki profilleri de bir hayli ilgi görmektedir. Instagram hesabını milyonlarca kişi takip etmektedir. Her fotoğrafına yüksek etkileşimler gelmektedir. 3.2 milyon takipçisi vardır. @reyhaneparsaj adresinden fotoğraflarını görüntüleyebilirsiniz.

image-7875942.jpg

image-1620717.jpg

image-2945735.jpg

image-8388316.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.