Sunucu Zeynep Erşahin kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ne?

Sunucu Zeynep Erşahin kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ne?
Ünlü program sunucusu Zeynep Erşahin’in kim olduğu ve özel hayatı merak konusu oluyor…

Başarılı sunucu Zeynep Erşahin son dönemin dikkat çeken ekran yüzleri arasında yer alıyor. Takipçi sayısı her geçen gün artan Erşahin’in kariyeri ve yaşamına dair detaylar da araştırılıyor. İşte Zeynep Erşahin hakkında bilinmesi gerekenler…

Zeynep Erşahin kimdir?

12 Mart tarihinde dünyaya gelen Zeynep Erşahin Number1 Medya grubunda görev yapıyor. Sektöre ikiz kardeşi ile birlikte katıldığı kısa film yarışmalarıyla başladı. Erşahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 30 saniyede İstanbulu anlatma konulu çok kısa film yarışmasında 1. oldu. Çeşitli yarışmalardan farklı birincilikler de kazanan ünlü sunucu, bazı filmleri ile de finalist olma başarısı gösterdi.

z1.png

Zeynep Erşahin kariyeri

Lisans eğitimini İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde tamamlayan Zeynep Erşahin, kariyerine Fox TV’de reji görevlisi olarak başladı. Çeşitli TV kanallarında kariyerine devam eden Erşahin son olarak Nurber1 Medya grubuna geçti. Burada 35 MiliMetre ve Gençlik Rehberi adlı 2 program sunan Erşahin, 35 MiliMetre’de sinemaya dair önemli haberleri paylaşırken, Gençlik Rehberi’nde ise sanatseverlerin ilgisini çeken müzik, tiyatro, sergiler, kitap yazarları, konserler ve sanata dair içeriklerle ekranda oluyor.

z.png

Zeynep Erşahin Instagram hesabı nedir?

Ünlü sunucu Zeynep Erşahin'ın 95 binden fazla kişinin takip ettiği Instagram hesabının kullanıcı ismi @mdl.zeynep.

z5.png

z4.png

z3.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.