TFF Başkan adayı Erdal Alkış kimdir, hangi takımlı, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, hangi şirketin sahibi?

TFF Başkan adayı Erdal Alkış kimdir, hangi takımlı, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, hangi şirketin sahibi?
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Erdal Alkış’ın kim olduğu, nereli olduğu ve hangi takımı tuttuğu merak edilmeye başlandı?

Erken seçim tartışmalarının devam ettiği Türkiye Futbol Federasyonu’nda yeni bir isim daha başkan adaylığını açıkladı. Peki TFF adayı olduğunu açıklayan Erdal Alkış kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, mesleği ne, hangi takımı tutuyor? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Erdal Alkış kimdir, kaç yaşında, nereli?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Erdal Alkış, 1966 yılında Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde dünyaya geldi. 58 yaşındaki Alkış, lisans eğitimini İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde İşletme alanında tamamladı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Erdal Alkış ne iş yapıyor, hangi şirketin sahibi?

İş hayatına 1987 yılında atılan Erdal Alkış bu tarihten itibaren kendi kurduğu ICON GROUP şirketinde görev yapıyor. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da faaliyet gösteren Alkış, 2 tane kitap yayınladı. Türk Hint İş Konseyi eski başkanı olan Erdal Alkış; Rusça, İngilizce, Arapça ve Çerkesçe dillerini biliyor.

Erdal Alkış hangi takımı tutuyor?

Daha önce 2012 yılında bir kez daha Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına aday olduğu bilinen Erdal Alkış’ın 2018 yılında ise Sarıyer Spor Kulübü başkan adayı olmuştu. Alkış'ın üç büyüklerden hangi takımı tuttuğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.