TFF Başkan adayı Tolga Gani Zengin kimdir, kaç yaşında, hangi takımlı, nereli, kiminle evli, hangi firmanın sahibi, serveti ne?

TFF Başkan adayı Tolga Gani Zengin kimdir, kaç yaşında, hangi takımlı, nereli, kiminle evli, hangi firmanın sahibi, serveti ne?
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına aday olduğunu açıklayan iş insanı Tolga Gani Zengin kim olduğu, hangi takımlı olduğu, ne iş yaptığı, serveti ve özel hayatı merak konusu oluyor.

Başkanlık seçimi heyecanının yaşandığı Türkiye Futbol Federasyonunda farklı isimler adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Bugün o isimlere iş insanı Tolga Gani Zengin de katıldı. TFF adaylığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Tolga Gani Zengin’in kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki TFF Başkan adayı Tolga Gani Zengin kim, yaşı kaç, eşi kim, evli mi, doğum tarihi ne, aslen nereli, hangi şirketin sahibi, ne iş yapıyor, sosyal medya hesapları ne? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

zengin.webp

TFF Başkan adayı olan Tolga Gani Zengin kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı için adaylığını açıklayan Tolga Gani Zengin, futbol camiasına yakınlığı ile bilinen bir iş insanı. Lise eğitimini İstanbul’da bulunan Kadıköy Anadolu Lisesi’nde 1987 yılında tamamlayan Zengin, üniversite eğitimini ise Boğaziç Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünde tamamladı.

Tolga Gani Zengin hangi şirketin sahibi?

İş insanı Tolga Gani Zengin, Zen Grup’un CEO’su olarak görev yapıyor. Kariyerine İzmir Efes Hotel’de başlayan daha sonra İzmir Crowne Plaza otelinde de çalışan Zengin kendi şirketini kurmadan önce son olarak Hamoğlu Holding’te görev yaptı.

Tolga Gani Zengin Zen Group, Zen Group kimin?

Zen Group Turkey adlı şirketi 15 yıl önce hayata geçiren Tolga Gani Zengin o tarihten bugüne şirketin CEO’su olarak faaliyet gösteriyor.

Tolga Gani Zengin hangi takımlı?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda hangi takımı tuttuğunu saklamayan Tolga Gani Zengin’in Fenerbahçe taraftarı olduğu biliniyor.

Tolga Gani Zengin sosyal medya hesapları

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan TFF Başkan adayı Tolga Gani Zengin’in Twitter ve Instagram hesapları bulunuyor. Her iki platformda da @tolgazengin kullanıcı adı ile yer alan Zengin’i Twitter’da 32 bin kişi, Instagram’da ise 3 bin 500’e yakın kişi takip ediyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum