Tim Jabol-Folcarelli kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?

Tim Jabol-Folcarelli kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?
 DAMGA Editörü
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, AC Ajaccio forması giyen Tim Jabol-Folcarelli için temaslara başladı. Peki, Tim Jabol-Folcarelli kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Kasımpaşa'ya yenilerek bir maçtan daha mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı ve yönetime büyük tepki vardı. Bordo mavililerde Beşiktaş maçı büyük önem taşıyor. Diğer yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Listedeki isimler arasında genç ve potansiyelli profiller de bulunuyor. Onlardan biri de AC Ajaccio forması giyen Tim Jabol-Folcarelli. Fransa'da forma giyen futbolcu için görüşmeler başladı. Peki, AC Ajaccio forması giyen Tim Jabol-Folcarelli kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Mendy modeli

Trabzonspor'un bu sezon transfer ettiği isimler arasında en çarpıcı performanslardan biri Batista Mendy olarak gözüküyor. Angers'ten alınan genç orta saha oyuncusunun ardından yine Ligue 2'ye rota çevrildi. Bu kapsamda AC Ajaccio'da oynayan Tim Jabol-Folcarelli listeye eklendi ve alınması için çalışmalar başladı. İlerleyen dönemde de yüksek bedelle satılması konusunda fikir birliğine varıldı.

tim-jabol-folcarelli.jpg
Tim Jabol-Folcarelli

Görüşmeler yapılıyor

Fotomaç ve Sabah muhabiri Yunus Emre Sel'in Youtube kanalında yaptığı açıklamada Trabzonspor gündemine aldığı Tim Jabol-Folcarelli için Ajaccio ile görüşmeler başladı. Takımına bu sezon imza atan Folcarelli'nin nasıl bir yöntem ile kadroya katılması merak ediliyor. Satın alma opsiyonu ile kiralanması da bonservisiyle alınması da masaya yatırılacak.

Tim Jabol-Folcarelli kimdir?

Scout ekibinin keşfi ile gündeme gelen Tim Jabol-Folcarelli, 6 Aralık 1999 tarihinde Fransa'nın Vitry-sur-Seine kentinde doğdu. 24 yaşındadır. Aslen Martiniklidir ve bu ülke vatandaşlığına da sahiptir. Futbol hayatına Paris SG'de başladı. AC Boulogne-Billancourt ve Montrouge FC 92'de de forma giydi. Neuweg, Rennes alt yapısı ve Le Puy Foot sonrasında bu sezon başında bedelsiz olarak AC Ajaccio'ya imza attı. Çıktığı 22 maçta 2 gol ve 4 asistlik katkı yaparak 1841 dakika sahada kaldı. 1.87 metre boyundaki futbolcu merkez orta saha, ön libero ve stoperde forma giymekle birlikte 2026 yılına kadar takımıyla kontratı bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.