Trabzonspor'un listesindeki Mohamed Diomande kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Trabzonspor'un listesindeki Mohamed Diomande kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, gözünü bir kez Daha Danimarka'ya dikti. Hedefte ise Mohamed Diomande var. Peki, Mohamed Diomande kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Yarın akşam Manisa FK ile Türkiye Kupası'nda karşılaşacak olan Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeniden şampiyonluk mücadelesi vermek için gerekli hazırlıkları yapan bordo mavililerde hedef bir kez daha Danimarka oldu. Daha önce sezon başında Tochi Chukwuani'nin peşinden koşan Karadeniz ekibinde bu kez gündeme Mohamed Diomande geldi. Afrika asıllı futbolcu hakkında internette de çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Trabzonspor'un listesindeki Mohamed Diomande kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Abdullah Avcı onayladı

Fotomaç'ta yer alan habere göre Mohamed Diomande'yi listesine alan Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı da genç isim için onay verdi. Alınmasını istediği oyuncunun orta sahada hem oyun kurucu özelliklerinin bulunması hem de hücuma destek vermesinin bu kararda etkili olduğu öğrenildi. Kontratı sebebiyle çok daha makul seviyelere gelme ihtimali bulunuyor.

mohamed-baba-diomande.jpg

Mohamed Diomande kimdir?

Tam adı Mohamed Baba Diomandé olan Mohamed Diomande, 30 Ekim 2001 tarihinde Fildişi Sahilleri'nin başkenti Abdijan'a bağlı bir banliyö olarak bilinen Yopougon'da doğdu. 22 yaşındadır. Futbol hayatına şu an forma giydiği FC Nordsjaelland'ın ilişkilerinin bulunduğu Right To Dreams akademisinde başladı. Birçok Afrikalı gibi yeni adresi Danimarka oldu. Çok sayıda yıldızın dünya futboluna kazandırıldığı bu okuldan yetişen Diomande, genç yaşına rağmen kısa sürede 111 maça çıkmayı başardı .13 gol atıp 14 de asist yaptı. Ülkesi için henüz forma giyme şansı bulamadı. Bu sezon da 5 kez arkadaşlarına gol pası verdi. Güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.