Turgut Altınok’un kızı kimdir? Ayça Altınok kimdir, kaç yaşında, evli mi, eşi kim?

Turgut Altınok’un kızı kimdir? Ayça Altınok kimdir, kaç yaşında, evli mi, eşi kim?
AK Parti’nin Ankara adayı Turgut Altınok’un oy kullanmaya birlikte geldiği kızı Ayça Altınok merak ediliyor. Peki Turgut Altınok’un kızı Ayça Altınok kimdir, evli mi, eşi var mı, Instagram hesabı ne?

Yerel seçimler için başkan adayları oylarını kullanmaya başladı. Oy kullanmaya ailesi ile birlikte gelen isimlerden biri de AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok oldu. Altınoku’un oy kullanmaya birlikte geldiği aile üyeleri arasında bir isim dikkat çekti. Turgut Altınok’un kızı Ayça Altınok babası ile birlikte objektiflere poz vermesinin ardından merakla araştırılmaya başlandı. İnternet kullanıcıları Turgut Altınok’un kızının kim olduğu, adını ve hayatına dair detayları merakla sorguluyor. İşte AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok’un kızı Ayça Altınok’un yaşı, Instagram hesabı ve hayatına dair merak edilenler…

t2.png

Turgut Altınok’un kızı Ayça Altınok kimdir, kaç yaşında?

AK Parti’den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Turgut Altınok’un kızı Ayça Altınok da siyasetle ilgileniyor. Daha önce İYİ Parti’ye üye olan Altınok’un daha sonra istifa ederek AK Parti’yi desteklediği biliniyor.

t1.png

Ayça Altınok kaç yaşında, ne iş yapıyor, nerede çalışıyor?

23 Ekim 1990 tarihinde dünyaya gelen Ayça Altınok 33 yaşında. Başkent Üniversitesi’nde Siyaset ve Uluslararası İlişkiler bölümünde eğitim gören Ayça Altınok Altınok Petrol Enerji Maden İnşaat Turizm şirketinde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor.

t.png

Ayça Altınok Instagram hesabı var mı?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve babasının seçim çalışmalarına dair bilgiler ve fotoğraflar paylaşan Ayça Altınok’un Instagram hesabını 3.350 kişi takip ediyor. Ayça Altınok Instagram hesabının kullanıcı ismi ise @aycaaltinok1.

ay.png

Ayça Altınok evli mi, sevgilisi var mı, eşi kim?

Turgut Altınok'un kızı Ayça Altınok'un bekar olduğu bilinirken, erkek arkadaşı olup olmadığına dair net bir bilgi bulunmuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.