Ümit Dikbayır’ın eşi Nigar Dikbayır kimdir?

Ümit Dikbayır’ın eşi Nigar Dikbayır kimdir?
İYİ Parti’de kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Ümit Dikbayır’ın eşi Nigar Dikbayır’ın kim olduğu merak ediliyor.

İYİ Parti’nin önde gelen isimlerinden biri olan Ümit Dikbayır’ın ihraç istemiyle disipline sevkinin ardından eşi Nigar Dikbayır’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından aile fotoğrafını paylaşan eş Dikbayır, "Hesap inceletme yalanından buraya kadar düştünüz mü? Düne kadar namusunuzu emanet ettiniz. Bugün haysiyet cellatlığına soyundunuz. Kızlarımın babası, hayat arkadaşım, sizin anlayamayacağınız kadar namusludur. Evlatları da eşi de kefildir" ifadeleri ile Ümit Dikbayır’a sahip çıktı. Haberin sosyal medyada yayılmasının ardından Ümit Dikbayır’ın eşi Nigar Dikbayır’ın kim olduğu araştırılmaya başladı. Peki Ümit Dikbayır’ın eşi Nigar Dikbayır kimdir, kaç yaşında, nereli, sosyal medya hesabı ne? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Ümit Dikbayır’ın eşi Nigar Dikbayır kimdir, kaç yaşında, nereli?

İYİ Partili Ümit Dikbayır’ın eşi Nigar Dikbayır, 1977 yılında İzmit’te dünyaya geldi. Ümit Dikbayır ile 4 Ağustos 1996 tarihinde dünya evine girdi. Ümit Dikbayır ile Nigar Dikbayır’ın Beste ve Neşe isimli iki kızı bulunuyor.

Nigar Dikbayır sosyal medya hesabı var mı?

Instagram hesabını kapalı olarak kullanan Nigar Dikbayır platformda @nigardikbayrr kullanıcı ismi ile yer alıyor.

125121071-whatsapp-gorsel-2023-11-20-saat-220352-c50f4b5c.jpg

whatsapp-image-2023-06-01-at-115406-2-1685612303.jpeg

16451-1.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.