Voleybolcu Anna Nicoletti kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, evli mi, sevgilisi kim, pozisyonu ne, Instagram hesabı

Voleybolcu Anna Nicoletti kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, evli mi, sevgilisi kim, pozisyonu ne, Instagram hesabı
İstanbul ekibi Eczacıbaşı’nın yeni transferi voleybolcu Anna Nicoletti’nin özel yaşamı, kariyeri ve hayatı merak konusu oluyor.

Sultanlar Ligi’nde sezonun tamamlanmasının ardından takımlar yeni sezon için transferlerini açıklamaya başladı. Son olarak Eczacıbaşı Dynavit takımı 2024-2025 sezonu için Anna Nicoletti’yi kadrolarına kattığını duyurdu. Transfer haberinin duyulmasının ardından voleybolseverler Eczacıbaşı’nı yeni oyuncusu Anna Nicoletti’nin kim olduğunu, yaşını, boyunu, doğum tarihini, medeni durumunu ve sosyal medya hesaplarını araştırmaya başladı. İşte voleybolcu Anna Nicoletti hakkında tüm merak edilenler…

a8.png

Voleybolcu Anna Nicoletti kimdir, kaç yaşında, nereli, doğum tarihi?

Önümüzdeki sezon Eczacıbaşı forması giymeye hazırlanan Anna Nicoletti İtalyan vatandaşı. 3 Ocak 1996 tarihinde İtalya Arzignano’da dünyaya gelen Nicoletti 28 yaşında.

a5.png

Anna Nicoletti boyu, kilosu kaç, hangi pozisyonda oynuyor?

Pasör çaprazı pozisyonunda oynayan Anna Nicoletti, 193 cm uzunluğunda ve 86 kg ağırlığında. Smaç yüksekliği 306 cm olan Nicoletti’nin blok yüksekliği ise 290 cm.

a10.png

Anna Nicoletti kariyeri, hangi takımlarda oynadı?

2024-2025 sezonunda İstanbul takımı Eczacıbaşı’nda forma giyecek olan Anna Nicoletti üç sezondur Aydın Büyükşehir Belediyespor’da oynuyordu. Nicoletti, Türkiye kariyerinden önce ise İtalya’da aralarında Imoco Volley Conegliano’nun da olduğu 6 ayrı takımda forma giydi.

a7.png

Anna Nicoletti oynadığı takımlar

Anna Nicoletti kariyeri boyunca sırasıyla; Club Italia, Imoco Volley Conegliano, Saugella Team Monza, Imoco Volley Conegliano, Banca Valsabbina Millenium Brescia, Lardini Filottrano, Banca Valsabbina Millenium Brescia, Ayın Büyükşehir Belediyespor takımlarında oynadı.

a9.png

Anna Nicoletti evli mi, sevgilisi var mı, eşi kim?

28 yaşındaki genç voleybolcu Anna Nicoletti’nin uzun süredir birlikte olduğu bir erkek arkadaşı var. Nicoletti’nin sık sık sosyal medya hesabından birlikte fotoğraflarını paylaştığı sevgilisinin isminin Giancarniel olduğu öğrenilirken, Instagram hesabının ise @gian_carniel olduğu biliniyor.

a.png

Anna Nicoletti Instagram hesabı ne?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Anna Nicoletti’yi Instagram platformunda 8 binden fazla kişi takip ediyor. Eczacıbaşı transferinin ardından başarılı voleybolcunun takipçi sayısının hızla artmasının beklendiği Instagram hesabının kullanıcı ismi ise @annanicoletti.

a4.png

a3.png

a2.png

a1.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.