Voleybolcu Katarina Lazovic kimdir, kaç yaşında, sevgilisi var mı, boyu kaç, hangi takımda, Instagram hesabı ne?

Voleybolcu Katarina Lazovic kimdir, kaç yaşında, sevgilisi var mı, boyu kaç, hangi takımda, Instagram hesabı ne?
Galatasaray’a transfer olması beklenen voleybolcu Katarina Lazovic’in kariyeri ve özel hayatı araştırılıyor.

Voleybol sahalarının yıldızları her geçen gün daha fazla konuşulmaya devam ederken, Türkiye’de oynamaya hazırlanan Katarina Lazovic’in hayatı da merak konusu olmaya başladı. Peki Katarina Lazovic kimdir, boyu ve kilosu, doğum tarihi ve burcu ne, evli mi, kaç yaşında, nereli, hangi pozisyonda ve mevkiide oynuyor, Instagram hesabı var mı? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Katarina Lazovic kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi, burcu ne, nereli?

Sultanlar Ligi’nde forma giymeye hazırlanan Sırp voleybolcu Katarina Lazovic 12 Eylül 1999 tarihinde dünyaya geldi. 24 yaşındaki olan genç yıldız başak burcu. Sporcunun tam adı Katarina-Nina Lazovic’tir.

l4.png

Katarina Lazovic’in boyu, kilosu kaç, hangi pozisyonda oynuyor?

Sultanlar Ligi ekiplerinden Galatasaray’la anlaşan genç voleybolcu Katarina Lazovic smaçör pozisyonunda sahaya çıkıyor. Boyu 182 cm olan Lazovic’in kilosu ise 66. Sol elini kullanan Katarina Lazovic’in smaç yüksekliği 310 cm, blok yüksekliği ise 305 cm’dir.

l.png

Katarina Lazovic hangi takımlarda oynadı?

Sultanlar Ligi’nde devre arasının ardından Galatasaray’da oynamasına kesin gözüyle bakılan Katarina Lazovic sezonun ilk yarısında Çin Kadınlar Voleybol Ligi ekiplerinden Bejing BAIC forması giydi. Çin Ligi’nin tamamlanmasının ardından genç yıldızın sarı-kırmızılı ekiple sahaya çıkması bekleniyor. Lazovic aynı zamanda Sırp Milli Kadın Voleybol Takımı forması da giyiyor.

l1.png

Katarina Lazovic Instagram hesabı ne?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Katarina Lazovic’in Instagram hesabını 60 bine yakın kişi takip ediyor. Lazovic’in platformdaki kullanıcı adı ise @lazaaa7.

l3.png

Katarina Lazovic evli mi, sevgilisi var mı, erkek arkadaşı kim?

Sosyal medya hesabından özel hayatına dair ilginç kareleri paylaşan Katarina Lazovic’in bir erkek arkadaşı olduğu biliniyor. Lazovic, kendisi gibi Sırp olan basketbol oyuncusu Nemanja Dangubic ile aşk yaşıyor. İkili sık sık sosyal medya hesaplarından romantik karelerini paylaşıyor. Lazovic’in sevgilisi Dagubic’in Instagram hesabı ise @danga06. Çiftin bir yılı aşkın süredir birlikte olduğu biliniyor.

l2.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.