Yalı Çapkını Şefika’nın kızı Ayşen kim? Gülen Gedikoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, Instagram?

Yalı Çapkını Şefika’nın kızı Ayşen kim? Gülen Gedikoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, Instagram?
Star TV’nin rekortmen dizisi Yalı Çapkını’nda Ayşen karakterine hayat veren genç oyuncu Gülen Gedikoğlu kim, doğum tarihi ne, sevgilisi kim, Instagram hesabı ne?

Yalı Çapkını dizisine katılan yeni karakter Ayşen’in kim olduğu merak ediliyor. Peki Yalı Çapkını’nda Şefika’nın kızı Ayşen rolünü canlandıran Gülen Gedikoğlu kim, evli mi, sevgilisi var mı, kaç yaşında?

Yalı Çapkını Ayşen kimdir?

Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisine yeni bir karakter katılıyor. Birsen Altuntaş’ın haberine göre güzel oyuncu Gülen Gedikoğlu dizide Hülya Duyar’ın canlandırdığı Şefika karakterinin kızı Ayşen rolü ile dahil oluyor. Haberin sosyal medyada yayılmasının ardından hem Yalı Çapkını takipçileri hem de diziseverler Gülen Gedikoğlu’nun kim olduğunu araştırmaya başladı.

Yalı Çapkını Şefika’nın kızı Ayşen kimdir, adı ne?

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını’nda Ayşen karakterine genç aktris Gülen Gedikoğlu hayat verecek. Gedikoğlu’nun canlandıracağı Ayşen karakteri dizide üniversiteyi okumak için yalıya annesinin yanına gelen genç bir kız olarak senaryoya dahil olacak. Ayşen’in gelişiyle beraber yalıda hareketli günler yaşanmaya başlayacak.

Yalı Çapkını Ayşen, Gülen Gedikoğlu kim, kaç yaşında, doğum tarihi ne?

Doğum tarihi ve yaşı hakkında detaylı bilgi bulunmayan Gülen Gedikoğlu’nun Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olduğu biliniyor.

Gülen Gedikoğlu hangi dizilerde oynadı?

Son olarak Yalı Çapkını’nda Ayşen karakterine hayat vermeye hazırlanan Gülen Gedikoğlu’nun daha önce Kuş Uçuşu dizisinin üçüncü sezonunda Hale İleri karakterini canlandırdığı biliniyor.

Gülen Gedikoğlu Instagram hesabı ne?

Sosyal medyada fazla aktif olmayan Gülen Gedikoğlu, @gulen_gedikoglu kullanıcı ismi ile Instagram’da yer alıyor. Gedikoğlu’nu binden fazla kişi takip ediyor. Yalı Çapkı’nında rol almaya başlamasının ardından güzel oyuncunun takipçi sayısının artması bekleniyor.

Gülen Gedikoğlu evli mi, sevgilisi var mı, erkek arkadaşı kim?

Özel hayatına dair paylaşım yapmayan Gülen Gedikoğlu’nun bekar olduğu tahmin ediliyor.

g.png

g1.png

g2.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.