Yasemin Kay Allen’ın sevgilisi eski FBI ajanı Erdal Kaya (Amerikaliaynasiz) kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, Instagram

Yasemin Kay Allen’ın sevgilisi eski FBI ajanı Erdal Kaya (Amerikaliaynasiz) kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, Instagram
Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen'ın sevgilisi olduğu ortaya çıkan Erdal Kaya (Amerikalı Aynasız) kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, boyu kaç, nereli, Instagram hesabı ne?

Güzel oyuncu Yasemin Kay Allen’ın aşkını itiraf ettiği Erdal Kaya’nın kim olduğu merak konusu olmaya başladı. Peki Amerikaliaynasiz olarak da tanınan ve eski FBI ajanı olduğu bilinen Erdal Kaya kimdir, yaşı, doğum tarihi ne, boyu kaç, aslen nereli, sosyal medya hesapları var mı? İşte Yasemin Kay Allen’ın erkek arkadaşı Erdal Kaya hakkında merak edilenler…

gjsf1isxoaaot5g.jpeg

Yasemin Kay Allen’ın sevgilisi Erdal Kaya kimdir?

Son dönemin en başarılı aktrisleri arasında yer alan Yasemin Kay Allen yeni bir aşka yelken açtı. Sosyal medya hesabından sevgilisiyle olan fotoğraflarını paylaşan Allen’ın erkek arkadaşının ismi ise Erdal Kaya. Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olan ve “Amerikalı Aynasız” kullanıcı adı ile de tanınan Erdal Kaya’nın hayatı, mesleği, kariyeri ve özel yaşamı araştırılmaya başlandı.

h1.png

Amerikalı Aynasız Erdal Kaya kim, kaç yaşında, aslen nereli?

Erdal Kaya, 1983 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. 41 yaşındaki Kaya’nın annesi polis memuru babası ise ev hanımı. Eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde Otel İşletmeciliği alanında tamamlayan Erdal Kaya, 2005 yılında Amerika Birleşik Devletleri’ne göç etti.

s-0d7bd2833509dc79374f61f4221d596b0e72bb2b.webp

Erdal Kaya (amerikaliaynasiz) ne iş yapıyor?

Amerika’da ilk olarak otelcilik sektöründe çalışmaya başlayan Erdal Kaya, 2010 yılında 27 yaşındayken Amerika Birleşik Devletleri Polis Teşkilatına (LAPD) katıldı. 2016 yılında özel ajan olarak görev yapmaya başlayan Erdal Kaya, FBI’da faaliyet gösterdi. Günümüzde polislik mesleğini sürdürmeyen Kaya, silah eğitmenliği ve özel danışmanlık işlerinin yanı sıra YouTube ve Instagram kanalları üzerinden içerik üreticiliği de yapıyor.

hhh.png

Amerikalı Aynasız Erdal Kaya Instagram, YouTube, Twitter, Twitch hesapları ne?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Erdal Kaya, Amerikalı Aynasız kullanıcı adı ile birçok platformda boy gösteriyor. Bütün platformlarda @@AmerikaliAynasiz kullanıcı ismi ile yer alan Erdal Kaya’yı YouTube’da 606 bin kişi, Twitter’da 51 bin kişi, Twitch’de 252 bin kişi, Instagram’da ise 191 bin kişi takip ediyor. Erdal Kaya’nın İngilizce paylaşımlar yaptığı Copper Kaya adlı bir sayfası daha bulunuyor.

gjsf0d7xeaeo8t.jpeg

adana-dan-abd-ye-uzanan-federal-ajanlik-hikayesi-14561275-5200-amp.jpg

amelikali-aynasiz.webp

s-e4031977888f2a90a6de8cf0f6be42732414dde5.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.