Zuhal Topal'la Yemekteyiz Alev Culha Özcan kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Alev Culha Özcan kimdir? Instagram hesabı
Milyonların sevgilisi Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında Alev Culha Özcan da bulunuyor ve kendisi hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Alev Culha Özcan kimdir? Detaylar...

Bu hafta yayın hayatına 5'inci kez dalya demeye hazırlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 100'üncü hafta başlıyor. Programa katılan beş yarışmacı katıldı ve haklarında birçok sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Alev Culha Özcan kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Alev Culha Özcan kimdir?

Bugün 496. bölümü ile yayınlanacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni yarışmacılarından biri olan Alev Culha Özcan, aslen Sivaslı. Yemeklerini hazırlarken memleketinden getirdiği özel malzemelere iltifat yağdırdı. Olduğu her yerde iddia olacağını da dile getiren güzel yarışmacı özellikle Ayşe ile girdiği söz düelloları ile dikkat çekti. "Kaç lahmacun yersiniz 5 mi 6 mı?" sorusuyla da gündeme oturdu. Instagram hesabı @alevozcanculha'dır. Haftanın açılışını yaparak puanlarını alacak ilk isim olarak açıklandı.

n23hj23h23j.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.