Zuhal Topal'la Yemekteyiz Batuhan İnan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Batuhan İnan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni yarışmacılar açıklandı. Batuhan İnan da onlar arasında bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Batuhan İnan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı burada

Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş yarışmacının performansını sergileyerek birincilik için ter dökeceği programa katılan isimlerden biri de Batuhan İnan oldu. Haftanın iki erkek yarışmacısı arasında bulunan genç isim hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Batuhan İnan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Batuhan İnan kimdir?

Bugünden itibaren adını zirveye yazdırabilmek adına güçlü rakiplerinin karşısına çıkacak olan Batuhan İnan, sporla çok haşır neşir. Vücudu ve kasları nedeniyle adı pek çok kez gündeme gelecek. Genç kızlar tarafından da ilgi görmesi bekleniyor. Ayrıca yemek konusundaki eleştirileriyle de sıkça konuşulacak. Özellikle ilk gün İnci'ye karşı agresif bir tutum sergiledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

23kj4hj3k.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.