Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatemeh kimdir? Fatemeh Asghari Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatemeh kimdir? Fatemeh Asghari Instagram hesabı
Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yılın son haftası başlıyor. Yarışacak isimler açıklandı ve Fatemeh de onlar arasında bulunuyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatemeh kimdir? İşte detaylar

Haftanın beş günü boyunca televizyon ekranlarında yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni ve yılın son mücadelesi merhaba deniyor. En iyilerin birincilik mücadelesi vereceği zorlu programa katılan isimler açıklandı. Onlar arasında Fatemeh de bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatemeh kimdir? Fatemeh Asghari Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatemeh kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için ter dökecek isimler arasında bulunan Fatemeh Asghari 1996 tarihinde doğdu. 27 yaşında. Aslen İranlı. Bekar ve sevgilisi yok. Hayatında hep bakımlı olmayı tercih ediyor. Genç yaştan itibaren mutfakta ve yemek yapıyor. Oldukça iddialı ve kendisine güveniyor. Bursa'da yaşıyor. Bursa Uludağ Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrencisidir. Fatemeh Behnaz Asghari'nin Instagram hesabı da merakla araştırılmaktadır. Kendisini şu anda binden fazla kişi takip etmektedir. @behnaz.asghari18 hesabından siz de listenize ekleyebilirsiniz.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatemeh Behnaz Asghari

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.