Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlknur Acar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı var mı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlknur Acar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı var mı?
TV8 ekranlarında beş yarışmacının mücadelesine sahne olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Birincilik mücadelesi verecek isimler arasında İlknur da var. Peki Yemekteyiz İlknur Acar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı var mı?

Her hafta 75 bin liralık ödülü evine götürmek için yarışan beş yarışmacının katılımı ile TV8'deki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir maraton daha başlıyor. Güzel sunucu Zuhal Topal'ın renkli isimlerle televizyonlara taşıdığı program bugünden itibaren yine ilgiyle seyredilecek ve adından söz ettirecek. Adını yarışmacı listesine yazdıranlar arasında İlknur Acar da bulunuyor. Fragmanda kendisi oldukça ön plandaydı ve çok sayıda kişi araştırma yaparak hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlknur Acar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlknur Acar kimdir?

DAMGA'nın haberine göre bugünden itibaren adını zirveye yazdırabilmek için rakipleri İlkay, Pınar, Ömer ve Yusuf'un karşısına çıkacak olan İlknur Acar aslen Tokatlı. 38 yaşında. Güzellik alanında çalışıyor. Bu konuda rakibi Pınar ile çoğu kez karşı karşıya geldiği ve atıştığı gözlemendi. Hafta boyunca güzellik ile ilgili heyecan dolu düellolar olacağı düşünülüyor. Memleketine özgü yemeklere yer verdiği menüsüyle rakiplerinden en yüksek puanı almaya çalışacak.

ilknur-acar.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlknur Acar kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlknur Acar Instagram hesabı

Sözleri, iddiası ve güzelliğiyle dikkat çekmeyi başaran İlknur Acar'ın sosyal medya hesapları da merak edilerek araştırılıyor. Kendisinin oldukça aktif bir Instagram profili var ve bugünden itibaren takipçi sayısını artırması bekleniyor. @ilknur060acar kullancıcı adıyla takip edebilirsiniz.

zuhal-topal-la-yemekteyiz-ilknur-acar.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlknur Acar

İddialı başladı, böreği yaktı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 516'ıncı bölüm yarışmacısı olan İlknur Acar, rakipleri karşısında iddialı bir giriş yapsa da böreğini yakmasıyla herkesi şaşırttı. Her ne kadar göstermek istemese de Zuhal Topal'ın ısrarı sonucunda dilimi ters çevirdi ve yanık bir görüntü ortaya çıktı.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.