Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neslihan Çelik kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neslihan Çelik kimdir? Instagram hesabı
Milyonların sevgilisi Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Bugünden itibaren yarışacak isimler arasında Neslihan Çelik de var. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neslihan Çelik kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleriyle seyircilerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine tanıklık edilen zorlu mücadeleye katılan isimler açıklandı ve yarışmacılar arasında Neslihan Çelik de bulunuyor. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neslihan Çelik kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neslihan Çelik kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için kolları sıvayarak mücadeleye girecek olan Neslihan Çelik, ödüllü bir şef. Birçok alandaki yemekle birlikte özellikle Osmanlı mutfağında kendisine güveniyor. Haftanın da ilk yarışmacısı olarak mutfağa girecek ve ardından puanlarını alacak bölümü tamamlayacak. Kendisinden beklentiler yüksek ancak oldukça kararlı bir tavır içerisinde Instagram hesabı @neslihancelikofficial'dır.

neslihan-celik.jpg
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neslihan Çelik

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.