Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan Aydın kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan Aydın kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de en iyilerin mücadelesi başlıyor. Bu hafta yarışacak isimlerden biri de Oğuzhan. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan Aydın kimdir? Instagram hesabı burada

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile fark yaratmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği programda yarışacak isimlerden biri de Oğuzhan olarak açıklandı. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulamada bulunuluyor ve bilgi sahibi olunmak isteniyor. Yakışıklılığı ile dikkat çekmeyi başaran Oğuzhan'a dair detaylar haberimizde yer almaktadır. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan Aydın kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan Aydın kimdir?

Yılın son haftasında birincilik için ter dökecek olan Oğuzhan Aydın İstanbul'da doğdu ve bu şehirde yaşıyor. Aslen Giresunlu. Barmenlik yapmaktadır. Kendisine çok güveniyor ve ödülü alacağından oldukça emin. 2 seneye yakın bir süredir evli. Hazır cevap ve dobra yapısıyla dikkat çekiyor. Genç yarışmacının daha önce katıldığı programda yemek ile ilgili yorumlarında masa birçok kez gergin anlar yaşadı. Kendisinin Instagram hesabı @oguzhannnaydn'dır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan Aydın kimdir? Instagram hesabı

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.