Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oktay Kurnaz kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oktay Kurnaz kimdir? Instagram hesabı
TV 8'in ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta yarışmacıları belli oldu. Onlar arasında Oktay da bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oktay Kurnaz kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile adından söz ettirmeyi başaran ve zirveye oynayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaşacağı zorlu mücadeleye katılan isimlerden biri de Oktay Kurnaz oldu. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oktay Kurnaz kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oktay Kurnaz kimdir?

Bugünden itibaren 26 Şubat - 1 Mart yarışmacıları arasında yer alacak olan Oktay Kurnaz şeflik yapmaktadır. İşin mutfağından gelmektedir. Yemek konusunda sürekli araştırmalarda bulunarak kendisini geliştirmektedir. Daha önce pek çok tecrübesi bulunmaktadır ve şu anda da aktif olarak çalışmaktadır. Kendisine oldukça güveniyor ve elinin marifetlerinden yana da emin. Instagram hesabı @oktay.kurnazz'dır.

32jh4jk32hk.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oktay Kurnaz

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.