Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Özipek kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Özipek kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen hafta içi günlük yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacı arasında bugün Pınar Özipek de bulunuyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Özipek kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı...

Zuhal Topal'ın sunumuyla milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yepyeni bir haftasına daha başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergileyerek birincilik için ter döktüğü programa Pınar Özipek de katıldı ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Özipek kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Özipek kimdir?

DAMGA'nın haberine göre bugün dört rakibi Yusuf, Ömer, İlknur ve İlkay'ın karşısına çıkacak olan Pınar, Makedon göçmeni. Kendisi pilates eğitmeni. Pınar'la Genç Kal isimli sayfasında takipçilerine sağlıklı yaşan ve spor hakkında bilgiler verip paylaşımlar yapmaktadır. Aynı zamanda diksiyon dersleri de vermektedir. Instagram hesabı @pinarla_genc_kal'dır ve 2 bin 500'e yakın takipçisi vardır.

yemekteyiz-pinar-ozipek.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Özipek

Pınar mı İlknur mu?

Bugün başlayacak 104'üncü hafta yarışmacısı olarak Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kamera karşısına geçecek Pınar Özipek özellikle rakibi İlknur ile girdiği tartışmalar ve çekişmeler sebebiyle yemekten ayrı bir mücadele daha verecek. İkili sürekli karşı karşıya gelecek gibi görünüyor ve bunun da fragmanda sık sık örnekleri paylaşıldı. İzleyiciler de haftanın nasıl sonuçlanacağını ve bu iki isimden kazanabilen olup olmayacağını sabırsızlıkla bekliyor.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.