Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Avşar kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Avşar kimdir? Instagram hesabı
75 bin liralık ödülün sahibi olmak için yarışan beş yarışmacının mücadelesine sahne olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta Yusuf Avşar da yarışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Avşar kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Türk ve dünya mutfağından birçok lezzeti ekranlara taşıyan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir haftaya daha başlanıyor. Beş yarışmacının performansını sergileyerek adını zirveye yazdırmaya çalıştırdığı programda birbirinden iddialı isimler arasında Yusuf Avşar da bulunuyor. Kendisi hakkında bilgi sahibi olmaya çalışanlar internette sorgulamalarda bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Avşar kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Avşar kimdir?

DAMGA'nın haberine göre rakipleri İlkay, Ömer, İlknur ve Pınar'ın karşısında ödülü evine götürebilmek adına savaş verecek olan Yusuf Avşar, mutfaktan gelme. Yemek sektöründe çalışıyor. Bu tecrübesini de menüsüne yansıtarak cuma günü finalde adını en üst sıraya yazdırmak amacında. Yayınlanan fragmanda levrek ve sarma yaparken görüldü. Meşakkatli ve hamaratlık isteyen iki lezzet için nasıl yorumlar geleceği merakla bekleniyor. Daha önce 2019'da Masterchef Türkiye'ye de katıldı. Instagram hesabı @yusufavsar_._'dır.

32jg23jhg32hjg32hj.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Avşar

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.