Köpeğe şiddet uygulayan şahıs hakkında Emniyetten açıklama

Köpeğe şiddet uygulayan şahıs hakkında Emniyetten açıklama
Beykoz'da köpeğine uyguladığı şiddet sebebiyle sosyal medyada tepki alan şahıs gözaltına alınmıştı. Konuyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı.

Beykoz'da kendisine ait köpeğe işkence yaptığı görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından gözaltına alınan M.E.B. ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada M.E.B'nin evinde bulunan 4 adet köpeğe belediye ekipleri tarafından el konuldu. M.E.B. hakkında 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'na muhalefet suçundan işlem başlatıldığı belirtildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Beykoz'da köpeğe işkence yaptığı görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından gözaltına alınan M.E.B. ile ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "3 Ocak 2024 tarihinde sosyal medya hesapları üzerinde paylaşımı yapılan "Çok acil köpeğe işkence ve şiddet yardım edin" başlığı ile paylaşımı yapılan konu ile alakalı olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince çalışmalara başlanmıştır. Paylaşılan görüntü içeriğinde bir erkek şahsın sokakta bulunan köpeğe elindeki kürek ile vurarak eziyet ettiği belirlenmiş, şüpheli şahıs M.E.B. Beykoz ilçesi Tokatköy Mahallesi'nde bulunan ikametinde yakalanarak muhafaza altına alınmıştır. Ayrıca şüpheli şahsın ikametinde bulunan 4 adet köpek, Veterinerlik Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince barınağa teslim edilmiştir. Konu ile ilgili yakalanan şahıs hakkında "5199 sayılı hayvanları koruma kanununa muhalefet suçundan adli işlem başlatılmıştır" denildi.

Köpeğe şiddet uygulayan şahıs hakkında Emniyetten açıklama

Köpeğe şiddet uygulayan şahıs hakkında Emniyetten açıklama

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.