Masterchef All Star Yağız Özçelik kimdir, nereli, instagram hesabı var mı?

Masterchef All Star Yağız Özçelik kimdir, nereli, instagram hesabı var mı?
Masterchef Türkiye All Star 14 Haziran 2023 Çarşamba günü TV8'de başlıyor. All Star Yarışmasının yeni yarışmacılarından Yağız Özçelik kimdir? Nerelidir? Instagram hesabı var mı? İşte tüm detaylar..

Necdet Oktay Apaydın- Masterchef Türkiye All Star bu Çarşamba günü 14 Haziran 2023'de başlıyor. Yeni başlayacak olan yarışmanın geçen yıl Masterchef'e katılan yarışmacısı olan Yağız Özçelik'in adı da Masterchef Türkiye All Star'da geçiyor. Peki Yağız Özçelik kimdir? Nerelidir? Instagram hesabı var mıdır? İşte bu haberimizde Masterchef Türkiye All Star Yağız Özçelik'in hayatı ve bütün merak edilenlerini haberimizde bulabilirsiniz..

Masterchef All Star Yağız Özçelik kimdir? Nereli?

Aslen Düzceli olan Yağız Özçelik, 23 yaşındadır. Yağız Özçelik ilk ve orta öğretimin tamamladıktan sonra, Düzce'de bulunan Akçakoca Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ne giderek eğitimine devam etti. Ardından Bolu'da aşçılık eğitimi almaya başladı. Aşçılık mesleğini sürdüren Özçelik, halen ailesinin işi olan hayvancılık uğraşıyor ve yardım ediyor. Masterchef yarışmasına ilk olarak 2022 yılında katılmış. Sonrasında bu yıl başlayan Masterchef Türkiye Allstar yarışması ile adından söz ettiriyor.

Masterchef All Star Yağız Özçelik Instagram hesabı var mı?

Masterchef Türkiye ile adını duyuran Yağız Özçelik'in binlerce takipçisi bulunmaktadır. Instagram kullanıcı adı ise @yagizozcelk'dir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.