Masterchef AllStar Barış Demir kimdir, nereli?

Masterchef AllStar Barış Demir kimdir, nereli?
Masterchef Türkiye All Star yemek programının yarışmacılarından Barış Demir birçok seyirci tarafından merak edilen bir isim oldu. Peki Barış Demir kimdir? Nerelidir? Ayrıntılar haberimizde..

Hüsamettin Ozan Aslan- Masterchef Türkiye All Star yemek yarışması programı TV8 ekranlarında 14 Haziran 2023 Çarşamba günü seyirci karşısına geçmeye hazırlanıyor. Masterchef Türkiye'nin All Star yarışmacıları belli olurken eski yarışmacılardan Barış Demir'inde ismi yeni başlayan Masterchef All Star'da yerini alıyor. Peki Masterchef All Star Barış Demir kimdir? Nerelidir? Barış Demir'in hayatı ve tüm merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

Masterchef AllStar Barış Demir kimdir, nereli?

Masterchef Türkiye All Star Barış Demir, 24 yaşındadır. Barış Demir Masterchef Türkiye'ye 2022 yılında katılmış ve sağlık sorunlarını gerekçe göstererek yarışmaya veda etmişti. Barış Demir çok küçük yaşlardan itibaren mutfaklarda çalıştığını dile getirirken, ailesinin kebapçı olduğunu söylemiştir. Barış Demir, yarışmaya Bodrum'dan katılmış ve Bodrum Torba'da aşçı olarak çalışmakta ve orada yaşamaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.