Masterchef Fatma Nur Uçar kimdir, nereli, instagram hesabı?

Masterchef Fatma Nur Uçar kimdir, nereli, instagram hesabı?
Masterchef Türkiye bu yıl 14 Haziran 2023 Çarşamba günü başlıyor. Allstar'a katılan Fatma Nur Uçar kimdir? Nerelidir? Instagram hesabı ve hayatı haberimizde..

Hüsamettin Ozan Aslan- Masterchef Türkiye'nin çok yakında başlayacak olmasıyla Allstar'ın yarışmacıları kimler olacak? Oldukça merak edilen Masterchef 2023 Allstar'da bu yıl Fatma Nur Uçar da katılan yarışmacılar arasında yerini alıyor. Peki Fatma Nur Uçar kimdir? Nerelidir? Instagram hesabı ve hayatına dair tüm ayrıntılar haberimizde..

Masterchef Fatma Nur Uçar kimdir, nereli?

Fatma Nur Uçar, aslen Yozgatlıdır. 24 yaşında olan Uçar, Muğla'nın Fethiye ilçesinden geçen yıl Masterchef yarışmasına katılmıştır. Fatma Nur Uçar liseyi Hüsniye Özdilek Ticaret Meslek Lisesi'nde okuduktan sonra yine Fethiye'de bir otelde sushi şefliği yapmıştır. 2022 yılında ilk kez Masterchef yarışmasına katılan Fatma Nur Uçar, yarışmanın ilk turunda sushi yemeği yapmış ve jüri üyelerinden üç evet almıştır. 10 yaşından beri bu mesleğin içerisinde olduğunu dile getiren Uçar, hayatı boyunca hep mutfakla uğraşmak ve yemek yapmak istediği dile getirmiş ancak ailesinin bu mesleğe karşı çıkması sonucu üniversitede Bankacılık bölümü okuduğunu, sonrasında da hayalindeki mesleği yapmaya karar verip Aşçılık okumuştur. 2023 yılında tekrar başlayacak olan Masterchef Türkiye'nin bu yıl ki Allstarların yarışacağı yemek programında Fatma Nur Uçar'da yarışmaya katılan isimler arasında yerini alıyor.


Masterchef Fatma Nur Uçar Instagram hesabı

Masterchef yarışması ile adını duyuran Fatma Nur Uçar'ın instagram hesabında binlerce kişi takip ediyor. Fatma Nur Uçar'ın hesabı ise @fatmanurucarofficial

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.