Simon and Martina (Eat Your Kimchi) kimdir?

Simon and Martina (Eat Your Kimchi) kimdir?
Simon and Martina, gerçek adlarıyla Simon Stawski ve Martina Stawski, Güney Kore'de yaşayan Kanadalı bir çift ve YouTube fenomenleridir

2008 yılında Güney Kore'ye taşınan bu çift, Güney Kore kültürü, yemekleri, seyahatleri ve pop kültürü hakkında eğlenceli ve bilgilendirici videolar üretmektedirler.

Simon and Martina, "Eat Your Kimchi" adlı YouTube kanalıyla tanınmışlardır. Kanal, Güney Kore deneyimlerini paylaşmak, Güney Kore'deki yaşam tarzını ve geleneklerini anlatmak ve Güney Kore mutfağını tanıtmak amacıyla kurulmuştur. Ayrıca, çeşitli ülkelerde yaptıkları seyahat videoları da bulunmaktadır.

simon-martina-2.jpg

"Eat Your Kimchi" kanalı, Güney Kore'deki yaşam tarzı ve kültürü hakkında eğlenceli ve samimi bir bakış açısı sunarak geniş bir takipçi kitlesi kazanmıştır. Simon and Martina, videolarında kendilerine özgü bir tarzla Güney Kore ve diğer ülkelerdeki deneyimlerini paylaşmaktadırlar.

Japon yemekleri ve kültürü hakkında Eatyoursushi adında bir dizi video hazırladılar. Değişikliği yansıtmak için kanallarının adı Simon ve Martina olarak değiştirildi. Mayıs 2018'de kanalın 1,3 milyon abonesi vardı.

İkili, 2021 yılında YouTube kanalı Eatyourkimchi'yi yeniden adlandırarak boşandıklarını açıklarken, Sazunic ise 2022'de kanaldan ayrıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.