3 film 1 konser

Netlifx’in harika yapımı bir filmi The Irish Men iki usta Al Pacino ve Robert De Niro’yu birlikte izlememize sebep olan 3 saatlik bir görsel şölen. Amerika’da altmışlı, yetmişli yıllarda siyaset ve mafyanın nasıl iç içe girdiğini, sendikacılığın ve mahkemelerin nasıl suç örgütleri ve siyasiler ile beraber yine mafya ile çalıştığını ortaya koyan sürükleyici bir film. Filmde Kennedy suikastı, Domuzlar Körfezi Çıkarması, Havana ve Castro da önümüze koyulan güzel ayrıntılar. Müzikler harika oyunculuklar efsane her şey mükemmel. Ülke gündeminden bir nebze uzaklaşıp güzel bir şey izleyeyim derseniz şiddetle tavsiye ederim.

Bir başka film

The Heat.. 1995 yapımı bir Al Pacino ve Robert De Niro filmi. Geçenlerde Netflix'te The Irishman'i izleyince biraz daha geriye gidip iki ismin başrolünü paylaştığı bu dört dörtlük filmi de tekrar izlemek istedim. Söyleyebilirim ki sinema tarihinin en güzel aksiyon filmlerden birisidir.

Marriage Story

Tam bir severek ayrılanlar filmi. Bazen ufak tefek ayrıntılar ne büyük yabancılaşmalara ve ayrılıklara maruz bırakıyor onu görüyoruz. Filmin sonunda yürek pare pare oluyor, insan yutkunup kalıyor… Hüzünlendirir!

Bu konseri kaçırmayın

Eşsiz piyano virtüözü HAVASI tüm dünyada kapalı gişe satan konserlerin ardından 2 Ekim'de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde sahne almaya hazırlanıyor. Franz Liszt Müzik Akademisi’nde klasik piyano eğitimi alarak müzik kariyerine başlayan HAVASI, dünyanın en farklı ve heyecan verici müzisyenlerinden biri olarak tüm dünyada kapalı gişe arena ve stadyum konserleri veriyor. Bugüne kadar 500.000’den fazla bilet satan HAVASI Londra Wembley Arena, New York Carnegie Hall, Berlin Mercedes-Benz Arena, Tokyo The Orchard Hall, Sydney The Opera House gibi dünyanın en prestijli salonlarında konserler verdi. HAVASI usta bir piyano virtüözü olmakla birlikte sadece bir piyanist değil aynı zamanda izleyicinin kalbine dokunan ve kulakları mest eden müziklerin de bestecisi ve sahnede sadece kendi şarkılarını çalıyor. Bestelediği müzikleri HAVASI’nin piyanosundan canlı olarak dinleyen ve dünyanın en gösterişli piyano şovunu izleyen seyirciler, konserleri sırasında onunla çok güçlü hatta mucizevi bir bağ kuruyor. Piu Entertainment organizasyonuyla müzikseverlere sıra dışı bir deneyim yaşatacak olan HAVASI’nin piyano şovunu kaçırmayın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Tuğçe Marik Arşivi