Doya Doya Moda 19 Mayıs Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan durumu

Doya Doya Moda 19 Mayıs Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan durumu
Türkiye ve dünyanın tek büyük beden tarz yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha başlıyor. 19 Mayıs coşkusunun yaşanacağı günde rekabet tavan yapacak. Kızlar kendilerine verilen sürede İstanbul sokaklarını altüst edecek ve ardından da jüri karşısına çıkacak. Alınacak her puan da finali doğrudan etkileyecek. Peki, Doya Doya Moda 19 Mayıs Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan durumu haberimizde yer alıyor.

TV8'in sevilerek izlenen yarışması Doya Doya Moda'da bugün yepyeni bir gün daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden marifetli ve hünerli 7 kızın İstanbul sokaklarındaki maraton boyunca gösterecekleri performans gün sonununda da sıralamalarını belirleyecek. Her anı eğlence ve moda kadar stres ve gerilim de dolu geçmeye aday programda herkesin tek hedefi kolyeyi boynuna takarak haftayı birinci tamamlamak. Bu sebeple de bugün çok önemli. Perşembeden önce 5 puan üzerinden değerlendirilen son gün olan 19 Mayıs'ta alınacak fazla 1 puan dahi birinciyi ya da eleneni değiştirebilir. Peki, Doya Doya Moda 19 Mayıs Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan durumu haberimizde yer alıyor.

Kızlar yemek yapacak

Doya Doya Moda All Star'ın Bugün yayınlanacak olan 48. bölümünde Rüzgar Sünbül eşliğinde yarışmacılar ellerinin yeteneklerini gösterecek. Ünlü şef Rabia, Betül ve Özde ile birlikte kameralar karşısına geçti. Bu arada Betül'ün pantolonu söküldü. Rabia ve Betül arasındaki beden tartışmasının yanısıra Emel'in yaptığı tercih çok konuşulacak. Doya Doya Moda'da değişim rüzgarları da esmeye devam edecek.


 

Ferdanur birinciliği kaptı

Dün ekranlara gelen ikinci bölümüyle nefes kesen Doya Doya Moda'da yarışmacılar arasındaki amansız takip diğer haftalar gibi devam etti. Birbirlerine rakip olarak üstünlük kurmak isteyen 7 isim 2 saatlik alışveriş süresinde kendilerini birinciliğe taşıyacak puanları alabilmek adına gayret gösteirrken diğer yandan farklı konularda da oldukça hareretlilerdi. Podyuma çıkan kızlar arasında Ferdanur Başaran 19 puanla ilk sırada yer aldı. Su, Emel ve Özde ise 16 puanla ikinci oldu. Rabia ise 14 puan aldı. Betül ve Birben de 12 puanla sonunculuğu paylaştı.


 

Doya Doya Moda 19 Mayıs Çarşamba kim birinci oldu? 

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak puanlar finali de direkt etkileyecek. Dört bölümde elde edilen sıralama ise finalde değişebilir. Son gün 40 puan üzerinden yapılacak değerlendirme nedeniyle geride olan yarışmacıların umudu daha da artıyor. Farkın kapanmasını engellemek ve öne geçmek adına büyük önem taşıyor.
 

  • Birben Coşkun: 17 + 12
  • Rabia Ağca: 18 + 14
  • Sepideh Su Baher 17 + 16
  • Betül Böçkün: 10 + 12
  • Emel Başkan: 10 + 16
  • Özde Karacan: 20 + 16
  • Ferdanur Başaran: 14 + 19

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.