Doya Doya Moda All Star 18 Mayıs Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu

Doya Doya Moda All Star 18 Mayıs Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu
Türkiye'nin ve televizyon ekranlarının tek büyük beden yarışması olarak yayın hayatını sürdüren Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların İstanbul sokaklarındaki mücadelesinde kıran kırana rekabet devam edecek. Alınacak puanlara göre sıralanacak yarışmacıların tek hedefi hafta sonundaki final etabından mutlu sonla ayrılmak ve kolyeyi boyunlarına takmak. Peki, Doya Doya Moda All Star 18 Mayıs Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.

Jüri üyeliklerini Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez ve Umut Eker'in üstlendiği Doya Doya Moda'da haftanın ikinci günü ekranlara geliyor. Bayram dönüşünde pazartesi gününe bomba gibi bir giriş yapan yarışmada kızlar kendileirne verilen sürede en iyi konseptleri kendileri için belirlemeye ve podyuma çıkmaya devam edecek. Rekabette puan savaşı kadar yarışmacılar araısnda yaşanacak psikolojik üstünlük çabası yayına damga vuracak. İttifaklar, arkadaşlıklar ve küslükler herkesi etkileyebiliyor. Rabia'nın dönmesinde alev alev olan All Star etabında bugünün puanları da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Doya Doya Moda All Star 18 Mayıs Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Özde firesiz başladı!

Dün ekranlara gelen ilk bölümüyle nefes kesen Doya Doya Moda^da yarışmacılar arasındaki amansız takip diğer haftalar gibi devam etti. Birbirlerine rakip olarak üstünlük kurmak isteyen 7 isim 2 saatlik alışveriş süresinde kendilerini birinciliğe taşıyacak puanları alabilmek adına gayret gösteirrken diğer yandan farklı konularda da oldukça hareretlilerdi. Podyuma çıkan kızlar arasında Özde 20 puanla haftaya başladı ve zirveye oturdu. Dün yeniden katıldığı programda yarışmaya başlayan Rabia ise 18 puanla ikinci oldu. Su ve Birben ise 17 pıuanla üçüncü sırayı paylaştı. Gün sonuncusu 10 puanla Betül ve Emel'di.


 

Doya Doya Moda 18 Mayıs Salı kim birinci oldu? 

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak puanlar finali de direkt etkileyecek. Dört bölümde elde edilen sıralama ise finalde değişebilir. Son gün 40 puan üzerinden yapılacak değerlendirme nedeniyle geride olan yarışmacıların umudu daha da artıyor. Farkın kapanmasını engellemek ve öne geçmek adına büyük önem taşıyor.
 

  • Birben Coşkun: 17
  • Rabia Ağca: 18 
  • Sepideh Su Baher 17: 
  • Betül Böçkün:ü 10
  • Emel Başkan: 10
  • Özde Karacan: 20
  • Ferdanur Başaran: 14

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.