Yemekteyiz Soner Pekdemir neden yok! Diskalifiye mi edildi

Yemekteyiz Soner Pekdemir neden yok! Diskalifiye mi edildi
TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz yarışmasının üçüncü gününde flaş bir gelişme yaşandı. Fragmanda Soner Pekdemir yer almadı. Peki Soner Pekdemir neden yok?

İkinci günü geride kalan ve Gülüzar Ayan'ın performansıyla biten salı günü de tartışmalı bir şekilde geçti. Yarışmacıların birbirleri hakkındaki sert eleştirileri yayına damga vururken önemli bir de gelişme yaşandı. Program sunucusu Onur Büyüktopçu'nun resmi hesabından yayınladığı yeni bölüm fragmanındaki detay dikkat çekti. Soner Pekdemir son videoda yoktu. Peki Soner Pekdemir diskalifiye mi edildi?

24-28 Aralık Yemekteyiz yarışmacıları arasında en çok aranan isim olmayı başaran Soner Pekdemir'in yeni bölüm introsunda bulunmaması hayranlarını üzdü. Onur Büyüktopçu 'Aramızda yok' açıklamasıyla Soner Bey'i kast etti. Sofrada diğer yarışmacılar yer alıyordu ancak kendisi yoktu. Bu video sonrası 'Soner Pekdemir Yemekteyiz'de neden yok?' sorusunu sormaya başladı.

Yemekteyiz Soner Pekdemir neden yok?
Program sunucusu Onur Büyüktopçu yaptığı açıklamada Soner Pekdemir'in sağlık sorunları sebebiyle yarışmadan ayrıldığını ifade etti.

Instagram'dan yorum yağdı
Yayınlanan video sonrasında fenomen yarışmacıya Instagram hesabından yüzlerce mesaj yazıldı. Bakalım gelişmeler neyi gösterecek.

yemekteyiz 28 aralık final kim birinci oldu

soner pekdemir

yemekteyiz sonerin yerine kim geldi

hatice beyza bulut kimdir

soner pekdemir

soner pekdemir video

soner pekdemir

soner pekdemir fotoğrafları

yemekteyiz gülüzar ayan

Yemekteyiz 24 Aralık Pazartesi yarışmacısı kim? Merve Çakır

yemekteyiz merve çakır kimdir

Yemekteyiz 25 Aralık Salı yarışmacısı kim? Gülüzar Ayan

yemekteyiz gülüzar ayan kimdir

Yemekteyiz 26 Aralık Çarşamba yarışmacısı kim? Abdülkadir Şereflioğlu

yemekteyiz abülkadir şereflioğlu kimdir

Yemekteyiz 27 Aralık Perşembe yarışmacısı kim? Fatma Kaplan

yemekteyiz fatma kaplan kimdir

Yemekteyiz 28 Aralık Cuma yarışmacısı kim? Soner Pakdemir

yemekteyiz soner pakdemir kimdir

Yemekteyiz’in konusu ne?
Yemekteyiz programı her gün TV8’de yayınlanmaktadır. Birbirini tanımayan beş kişiden oluşan grup her akşam bir yarışmacının evine konuk olmakta ve yapılan yemekler sonucu yarışmacıya 10 üzerinden puanlar verilmektedir. Beşinci günün sonunda en çok puanı alanın büyük ödülü (10 bin lira) kazanıyorlar. Türkiye’de yayınlandığı günden itibaren popüler olmaya başlayan program, sosyolog Zafer Yenal’a göre son yıllarda kamusal ve siyaset alanının Türkiye’de ve dünyanın pek çok yerinde daralması ve özel alana ilginin artması programı popüler hale getiren en önemli unsurdur.

TV8
Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.