Yemin 224. bölüm özeti ve fragmanı - 9 Nisan Perşembe

Yemin 224. bölüm özeti ve fragmanı - 9 Nisan Perşembe
Kanal 7'nin izleyicisiyle hafta içi günlerinde buluştuğu Yemin'de önemli gelişmeler yaşanıyor. Kemal ve Narin boşandı. Emir ve Reyhan'ı bekleyen tehlike herkesi korkuttu. Peki Yemin'in yeni bölümünde neler olacak?

Yayınlanan bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Yemin'de yeni bir gün daha başlıyor. Bilindiği üzere salı günü mahkemede davaları görülen Kemal ve Narin'in evlilikleri sona ermiş ve boşanmışlardı. Masal'ın onları ayırmamak üzerine çabaları da çare olmamıştı. Hızır ve Şehriye ile mahkemeye gelen Masal istediğini alamamıştı. Diğer tarafta Emir ve Reyhan'ın hayatında bir de bebek şoku mu yaşanacak? Yemin 224. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.


Yemin 224. bölüm özeti

Kanal 7'nin popüler dizisi Yemin'in yeni bölümü de dopdolu! Hikmet ne zaman iyileşecek? Herkes bu sorunun yanıtını arıyor. Cavidan yaptığı hain planların üzerine yenilerini eklemek istiyor ancak Hikmet'in hiçbirşey yapamaması izleyicileri üzüyordu. Son bölümde parmaklarını kıpırdatmaya çalışan Hikmet'in bu durumu seyircilerde umut ışığını yaktı. Bebek sevinci yaşayan ve ilk kez kalp sesini duyan Emir ile Reyhan için kötü bir sürpriz habercisi vardı. Ancak bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu. Salı günü özeti şu şekildeydi. Reyhan ile Emir bebeklerini görürler ve artık küslük biter. İki aşık hayallere dalıp bebeklerini düşünmekten kendilerini alamazlar. Reyhan ile Emir tek bir konuda hala anlaşamıyorlardır, kız mı olacak erkek mi? Öte yandan Cavidan yeni haberlerle iyi köpürür ve o bebeğin doğmaması için yine hain planlar içine girer. Mahkeme günü gelmiştir, ayrılık için hiçbir engel yokken Hızır ile Şehriye, Masal’ı mahkemeye yetiştirmeyi başarırlar. Masal bu ayrılığa engel olabilecek mi?



Özge Yağız (Reyhan) Yemin'den ayrılacak mı? Emanet oyuncu kadrosunda var mı?


























Yemin 223. bölüm fragmanı izle

Yemin dizisi 223. bölüm izle! Yemin 223. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yemin 223. bölüm özeti ve fragmanı - 6 Nisan Pazartesi







Yemin 219. bölüm fragmanı - 2 Nisan Perşembe

Yemin 219. bölüm izle - 2 Nisan Perşembe

Yemin 219. bölüm özeti ve fragmanı - 2 Nisan Perşembe

Yemin 218. bölüm FRAGMANI

Yemin 218. bölüm izle

Yemin 218. bölüm özeti










yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları

özge yağız

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.