Yemin dizisi 225. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin dizisi 225. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'de yayınlanan Yemin dizisi 225. bölüm özeti ve fragmanı ile karşınızdayız. Reyhan ve Emir'in hayatlarında neler olacağı ve yaşanacağı merakla bekleniyor. İşte detaylar...

Yemin dizisi 10 Nisan Cuma 225. bölüm özeti ve fragmanı başlıyor. Son bölümde Reyhan ve Emir'i bekleyen kötü bebek sürprizi herkesi üzdü. Cavidan emellerine ulaşabilmek adına yaptığı her şeyin sınırını aşarak artık bebek katili olma raddesine geldi. Bu acımasız durum izleyiciler tarafından artık şiddetle kınanıyor ve artık mutluluk sahnelerine yer verilmesi isteniyor. Ancak Cavidan'ın durmaya niyeti yok. 'Besleme' lakabı taktığı Reyhan'dan kurtulabilmek adına sınır tanımıyor.  Reyhan'ın peşinde olan sadece Cavidan da değil. Cemre de kaçtığı hastaneden sonra 224. bölüm fragmanında öldürmeye ramak kaldığı görülen Reyhan için her şeyi yapacak. Mini bir yorum: Zaten bu streste hiçbir şey yapmasına gerek kalmayan Reyhan'ın bebeği düşebilir.

Yemin dizisi 225. bölüm ile ilgili beklentiler giderek artıyor. Son bölümün de yayınlanmasından sonra ekranlara gelen Yemin 225. bölüm fragmanı kötülüğün zirve yaptığını bir kez daha gösterdi. Cemre'nin de Cavidan'ın da hedefi olan Emir ve Reyhan'ın bu savaştan nasıl çıkacağı öğrenilmek isteniyor. Hem özeti hem de fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde bulabileceksiniz.

Yemin dizisi Kemal ve Narin yeniden evlenecek mi? Çarşamba gününden sonra en çok sorulan sorulardan biri  buydu. Tesadüf eseri başladıkları ilişkilerinde evlenen ancak bunu bir formalite üzerine kuran Kemal ve Narin birbirlerine aşık olmuşlardı. Tam Masal'ın velayetini alıp önlerine bakacak iken de Narin'in, Oya'nın tehdidine boyun eğip boşanmak istemesi herkesi sarsmıştı. İkilinin yeniden evlenemsi bekleniyor. Ama ne zaman olur bilinmez. Tıpkı Emir ve Reyhan'da olduğu gibi.

Yemin dizisi Hikmet Bey iyileşecek mi? Cavidan'ın kötülüklerinin yol açtığı bir olay da Hikmet'i yatalak etmesiydi. Henüz gerçekler çıkmadı ancak Hikmet Bey iyileşme yoluna girdi gibi görünüyor. Parmaklarını kıpırdatan ve olaylara gözleriyle refleks gösteren Hikmet Bey'in de iyileşmesi kısa sürede belki de gerçek olacak.












Özge Yağız (Reyhan) Yemin'den ayrılacak mı? Emanet oyuncu kadrosunda var mı?






















Yemin 223. bölüm fragmanı izle

Yemin dizisi 223. bölüm izle! Yemin 223. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yemin 223. bölüm özeti ve fragmanı - 6 Nisan Pazartesi







Yemin 219. bölüm fragmanı - 2 Nisan Perşembe

Yemin 219. bölüm izle - 2 Nisan Perşembe

Yemin 219. bölüm özeti ve fragmanı - 2 Nisan Perşembe

Yemin 218. bölüm FRAGMANI

Yemin 218. bölüm izle

Yemin 218. bölüm özeti










yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.