Yemin 240. bölüm izle

Yemin 240. bölüm izle
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de bir sezon daha sona eriyor. Birçok ulusal medya organında dizinin 240. bölümde final yapacağı öne sürüldü. Biz de haberimizi bu minvalde hazırladık ve sizlere sunuyoruz. Yemin 240. bölüm (2. sezon finali) izle seçenekleri haberimizde.

İki gencin bibirlerini bırakmamak adına söz verdikleri hikayede ikinci sezonun sonuna gelindi. Emir ve Reyhan'ın aşkında bir perde daha kapanıyor. Hatta Reyhan'ın hayatı sona eriyor. Bebek inatlaşmasının ardından çocuğunu aldırmamakta kararlı olan Reyhan'ın ölümü gerçekleşecek. Sebebi ise Özge Yağız'ın yapımdan ayrılma kararı alması. Bu sebeple dizinin bu bölümü de çok daha fazla kişi tarafından izlenecek. Yemin 2. sezon finali izle seçenekleri haberimizde.

Yayınlandığı günden beri 235 bölümü geride bırakan ve kısa sürede önemli yapımlar arasına adını yazdıran popüler dizi Yemin sezona veda ediyor. Toplamda 48 haftalık bir zaman diliminde yayınlanan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak edilerek araştırılıyor. Yapımın oyuncuları arasındaki ilişkiler, duygusal anlar ve daha pek çok şey dikkat çeliyor. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 240. bölüm fragmanı ve özeti ile karşınızda.
 


Yemin 240. bölüm özeti

Yemin dizisinde bugün Emir Reyhan’ı doğumdan vazgeçirmek için elinden geleni yapar fakat başarısız olur. Çaresiz kalan Emir bir çıkış yolu bulabilecek mi? Emir, Reyhan’ın doğumdan vazgeçmesi için elinden geleni yapıyordur ama hiçbir şey fayda etmiyordur. Reyhan bebeği ile beraber kendisinin de yaşayacağına tüm kalbiyle inanmaktadır. Emir, Reyhan’ın kalbini kırmayı bile göze alıp ikna etmek için her yolu denemeye başlar ama diğer taraftan ise baba olamama fikrinin acısını tek başına yaşar. Reyhan’ı kaybetme korkusunu iliklerine kadar hisseden Emir bütün çareler tükendiği anda bir çözüm bulabilecek mi? Narin’in oyundan haberi olduğuna dair cevabından sonra Kemal’in tepkisi büyük olur. Narin’e karşı daha da duvarlı bir hal alan Kemal’in tekrardan inadı tutar. Şehriye ile Hızır’ın kurduğu oyun, Kemal’in inadı ile birleşince hastalanmasına sebep olur. Bu hastalık iki aşığı yakınlaştıracakmış gibi dururken hasta Kemal’e kıyamayan Narin’in çabaları sonuç verecek mi?


Yemin 241. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı günden beri gösterdiği performansıyla dikkat çeken ve prime time kuşağındaki dizilere adeta meydan okuyan Yemin'in 241. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 240. bölüm sonrası ne zaman yayınlanacağı belli de değil.. Biz de siz değerli okuyucularımıza buradan aktaracağız. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 241. bölüm fragmanı ve özeti ve izle seçenekleri ile karşınızda olacağız.

 









Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.