Özel eğitimde yeni dönem

Antalya’da Özel Özel Eğitim Kurumları niteliğinin arttırılması toplantısın bu yıl 3.cüsü gerçekleşti. Müjdeli haberi veriyorum. En başta özel gereksinimli bireylerin yararına faydalı çalışmalara ve çalıştaylara imza atılmıştır.
Dünya değişiyor ülkemiz değişiyor yenileniyor.
Özel Özel Eğitim Kurumları olarak bizlerde artık değişime uyum sağlamakla beraber yarınlara hazır olmalıyız.
Yenilenmeli ve yeni bir hal almalıyız. Özel eğitimde 2023 vizyonu olarak çıktığımız eğitim yolunda öncelikle özel gereksinimli bireyleri her zaman olduğu gibi yine merkezimizde tutmalıyız. Yenilenen sistemde gerekli çalışmalara destek vererek çatı kurumuz MEB Bakanlığı ile sürekli iletişim halinde olmakla beraber özel eğitme katkı sunmaya devam etmeliyiz.
Uzun zamandır yapılan çalışma ve emekler sonucunda büyük sonuçlar elde edilmiştir. Önemli adımlar ve çalışmalar için rehberlik yapan irade koyan her zaman desteğini özel çocuklardan yana gösteren Özel Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürümüz sayın Muammer Yıldız’ın da elbet hakkınız ödenmez.
Sonuç olarak avucumuzda küçücük bir umutla çıktığımız yolda o minicik umudumuz yeni bir sinerji dönüşmüştür. Oluşan sinerji rüzgarını lodosa çevirerek 2023 vizyonumuzu gerçekleştirmek için yolumuza tam gaz devam etmeliyiz. Çünkü Allah’ın emaneti olan çocuklarımız bizden hizmet beklemektedir.
Tüm etkenlerin yapılan çalışmaların ödenen manevi bedellerin bilincinde olarak özel eğitimde yeni bir sürecin başlamasına katkı sağlayacağız. Hepimizin bire katacağı her farkındalık bir hanesine birer sıfır ekleyecektir. Fakat biz biriz bir olmadan sıfırlar değersizdir. Dolayısıyla biz hep sıfır ilave ederek hizmetlerimize devam etmeliyiz.
Oluşan sinerjinin kahramanı özel eğitim alanı için elini taşın altına koyan Genel Müdürümüz Sayın Muammer Yıldız özel çocuklarımız sizlere bir ömür minnettar olacaklar.
Her konuda özel çocuklarımızın yanında olan dürüst ve yardımsever Yaygın Eğitim ve Barınma Hizmetleri Daire Başkanımız Sayın Hasan     Kaleli’ye,
 Kocaman bir yüreğe sahip iradeli adaletli hakkın yanında yer alan bizleri hiç yalnız bırakmayan benim için bir abiden farksız olan Daire Başkanımız Murat Adalı’ya,
Tanıyalı kısa bir süre olsa da adalet incinmesin diye elimden geleni yaparım diyen yiğit Daire Başkanımız Ersoy Aksoy’a, uzun zamandır Rehberlik Hizmetleri Daire Başkanımız olarak görevde olan Seyfettin Toraman’a tüm çocuklar adına teşekkür ederim.
Yönetmelik sürecinde irade koyan desteklerini esirgemeyen Eğitim Politikaları Daire Başkanımız Sayın Vedat Kuşgözoğlu ve Daire Başkanımız Hasan Erdem’e katkıları için teşekkür ederiz. 
Aynı zamanda özel eğitimin karanlık dehlizlerden çıkması için büyük bir çaba gösteren federasyon başkanımız Yunus Kılıç’a tüm yetersizlik grupları adına teşekkür ederiz.
Hedefimiz özel eğitimde daima ileri... Yolumuz uzun ama yoldaşlarımız sağlam. İnanıyorum ki özel çocuklarımız için harika bir dönem başlıyor. Güzel şeyler oluyor ve olmaya da devam edecek.
Kalın sağlıcakla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahattin Demir Arşivi