Baba değil iskele babası!

6 yaşında sadece 2 bin 190 gündür bu hayatta. Kalbim sızlayarak soruyorum nasıl ama nasıl bir çocuk 6 yaşında evlendirilir?

Dünyada ki tüm kötülüklerden evlatlarını korumakla görevlendirilmiş bir baba nasıl olurda evladını kendi eliyle böyle bir ateşe atar. Hiranur Vakfı'nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel bu adama nasıl isim verilir siz karar verin benim terbiyem gerçekten müsade etmiyor.

Daha çocuk bile değil, daha gerçeği doğruyu yanlışı bilmeyen bir bebe... En iyi bildiği oyun ise her kız çocuğunun sevdiği evcilik oyunu. Oyun çağında iken o küçücük çocuğun bedeni ve ruhu bir mürite çoktan peşkeş çekilmişti. Hangi din hangi kitap hangi kanun hangi insanlığa dayanıp nasıl böyle bir hayasızlık pervasızlık canilikle yaptı benim aklım almıyor.

Bir çocuğu dünyaya getirmekle sadece anne baba olunmuyor.

Getir dünyaya şiddet uygula, getir dünyaya sat, getir dünyaya peşkeş çek getir dünyaya sokağa at. Annelik babalık bu değil, aile olmak bu hiç değil!

Madem dünyaya getirdiniz kendi anne babanız size nasıl sahip çıktıysa sizde çocuklarınıza sahip çıkacaksınız.

Ne demek 6 yaşında mürüte vermek nikah kıymak kıymakta nedir?

Sizde utanma yokta Allah korkusuda mı yok? Siz nasıl bir anne babasınız sizden bırakın baba anne taş bile olmaz.

(iskele babası) Sizin bu yaptığınızı hayvanlar bile yapmadı yapmaz. Bir hayvan bir avcı tarafından vuruluyorken bile yavrusunu sarıp saklıyor. Siz bir kızınızı nasıl koruyamadınız?

Bizim devletimiz muktedirdir

Eminim yetkili merciler gereğini yapacaklardır.

Yok öyle yağma bu hayasızlık kimsenin yanına kalmaz 15-20 yıl ceza yetmez müebbet vereceksin geride halen böyle alçak zihin varsa aklından bile geçirmesin.

Elhamdulillah müslümanız diyen herkes müslüman değildir ama 6 yaşında kızına bunu yapan müslümanım diyemez, Müslüman da olamaz.

Olsa olsa Cemaatlerin içine sızmış bir ajandır.

Her gün bilmediğimiz yüzlerce istismar vakası yaşanıyor. Bilmiyoruz çoğunu. Bildiklerimiz mi?

Aile içinde istismara uğrayan kaç çocuk annesinin sessizliğinde boğuluyor?

En yakınları tarafından cinsel istismara uğrayan kaç çocuk “Madem öyle, bu zamana kadar neden sustun?” diye sorgulanıyor?

Türkiye'nin bu mevcut duruma artık "dur" deme vakti gelmedi mi?

Çocuklarımızı sözde cemaatlerin elinden kurtaralım, bir çocuk için en güvenli liman aile ortamıdır. Çocuklarımıza dini tabi ki öğretelim ama böyle ahlaksızlar ile değil. Gerçekten inanan temiz ve saf insanlarla…

Bir çocuğun sadece bedenini değil hayallerini tüm hayatını çalanlar. Adalet, canını yaktığınız her çocuğun hesabını soracak sizden. Yeryüzünde adalet bunu sağlamayorsa bile ilahi adalet mutlaka tecelli edecektir.

Çocukların istismar edilmediği öldürülmediği çocukluğunun elinden alınmadığı bir dünya umuduyla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahattin Demir Arşivi