Gelinim Mutfakta 12 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Türkiye'nin en lezzetli yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergileyeceği günde alınacak puanlar haftanın geri kalanı içşn belirleyici rol oynayacak. Herkes çeyrek altınlara ve beş bileziğe aday. İlk adım bugün atılacak. Peki, Peki, Gelinim Mutfakta 12 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta yepyeni bir haftasına daha merhaba diyor. Cuma günü kimsenin elenmediği programda bugünden itibaren gelinler mutfakta marifetlerini sergileyecek. Kayınvalideler ise puanlarını konuşturacak. Son sözü ise bir kez daha Seda Sayan söyleyecek.Alınacak puanların ardından da oluşacak sıralamayla birlikte çeyrek altının sahibi de açıklanacak. Kıran kırana rekabetten hangi takımın galip ayrılacağı merak konusu. Yemeklerin sofralara lezzet katacağı bölümde binlerce kişi ekran karşısında yarışmayı izleyebilmek adına araştırmalarda bulunuyor. Peki, Gelinim Mutfakta 12 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor. 

Elenen olmadı

Yarışmanın cuma günü sona eren haftasında flaş bir gelişme yaşandı. En az puan alan yarışmacının eleneceği bölümde Seda Sayan kimsenin gitmeyeceğini açıkladı. Bu karar üzerine herkes büyük sevinç yaşadı. Bu hafta da aynı kadrosuyla yola devam edecek programda yine mücadele had safhada olacak. Zorlu maratona en son Ece Görür ve kayınvalidesi Sevda Gemicibaşı katılmıştı.
















 

Gelinim Mutfakta 12 Nisan 2021 Pazartesi Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Ece: 
Ayten: 
Seda: 
Esra:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri