Kuaförüm Sensin 10 Ocak Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

SHOW TV ekranlarının vazgeçilmez programı Kuaförüm Sensin'de bu hafta kim elendi? Final bölümü sonrasında birinci ve elenen takım belli olacak. Kuaförüm Sensin 10 Ocak 2020 Cuma kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin'de bu hafta kim elendi? Puan Durumu haberimizde.

Öğle kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan Kuaförüm Sensin'de 39. haftası da sona eriyor. İsmihan Çetin ve Abdullah Sezer'in pazartesiden bu yana yarışmaya başladığı haftada bugün bir takım birinciliği elde edecek, bir takım da elenecek. Son kez hünerlerini sergileyecek olan kuaför ve makyözlerin rekabeti nefes kesecek. Peki Kuaförüm Sensin'de 10 Ocak 2020 Cuma kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin'de kim elendi? Puan durumu haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...
 


Kuaförüm Sensin'de final günü!

Dört gün boyunca kendilerine verilen kovboy, deri ve spor şıklığına uygun konseptlerde yarışan takımlar dün de 2020 trendi saç kesimi ile karşımızdaydı. Aldıkları puanlarla son güne giren dört takımdan biri bugün 10 bin lirayı kazanacak bir diğeri de yarışmaya veda edecek. Unutulmaması gereken ise puanların çok yakın olması. Kuaförüm Sensin puan durumu aşağıda yer alıyor. Sonuncu olan takımın dahi haftayı birinci bitirme ihtimalinin bulunduğu yarışmada bakalım sonuçlar açıklandığında neler yaşanacak.


Dört model yarıştı

Uzun zaman sonra dört modelin de ilgi gördüğü bir hafta yaşandı. Özellikle Betül Gündoğar'ın konuşulduğu programda sosyal medyadan da pek çok olumlu yorumlar yazıldı. Kuaförüm Sensin’de bu hafta kuaför Taner Güneri makyöz Aslı Yazar, model Betül Gündoğar’dan oluşan birinci takım, kuaför Özlem Ürek makyöz Zeynep Uykan model Göknur Şengül’den oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Aslı Fırat’tan oluşan üçüncü takım ve kuaför Hasan Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Sevde Uysal’dan oluşan dördüncü takım uygun saç ve makyaj yapmak için yarıştı.


 


Kavgalar eksik olmadı

Kuaförüm Sensin'de eğlence, moda, saç kesim ve makyaj bir yana tartışmalar da güne damga vuruyor. Haftanın ilk gününden itibaren gerginlik yaşanan stüdyoda özellikle puan kavgaları çıktı. Zeynep Uykan ve Özlem Ürek'in koalisyon iddialarıyla sert ifadeler kullanması rakiplerini kızdırdı. Sonuncu olmayı hak etmediğini söyleyen Uykan ağladı, dünkü bölümde de Ürek stüdyoyu terk etti.


Sosyal medyada demeç yarışı

Programda yer alan adaylar Instagram hesaplarından o gün gelişen olaylara yönelik paylaşımlarda bulunuyor. Takipçileri tarafından da merakla beklenen tepkileri ile açıklamalar yapan kuaför ve makyaj sanatçıları, isim vermeden birbirlerine sataşıyorlar. Kuaförüm Sensin'in en sert haftalarından biri bu bakımdan da geride kalıyor.


Aslı Yazar ile Hasan Ağın ayrılacak mı?

Son günlerde haklarında çıkan pek çok iddia ile gündemde olan ve hatta geçtiğimiz günlerde adeta kapışan Hasan Ağın ile Aslı Yazar'In ilişkisi sona mı erecek? sorusu sorulmaya devam ediliyor. Hayranları her ne kadar birlikteliklerine sevinseler de yaşananlar herkesi üzdü. Hasan'ın Buse'den yana tavır alması Aslı'yı öfkelendirmişti. Hatta genç makyöz Instagram hesabından yaptığı sert açıklamaları daha sonra silmek zorunda kalmıştı.


Kuaförüm Sensin 39. hafta (194. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 39. hafta (194. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.



 


Kuaförüm Sensin 10 Ocak Cuma kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 193. bölümünde büyük heyecan yaşandı programın çarşamba günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak. Aşağıdaki tablodan  takip edebilirsiniz.

Özlem Ürek / Zeynep UykanPuan
Pazartesi26
Salı23
Çarşamba17
Perşembe19
Cuma

Hasan Ağın / Buse ŞimşekPuan
Pazartesi27
Salı23
Çarşamba17
Perşembe26
Cuma

İsmihan Çetin / Abdullah SezerPuan
Pazartesi17
Salı24
Çarşamba26
Perşembe19
Cuma

Taner Güneri / Aslı YazarPuan
Pazartesi20
Salı30
Çarşamba12
Perşembe20
Cuma

Hafta FinaliPuan
Özlem Ürek / Zeynep Uykan104
Hasan Ağın / Buse Şimşek119
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer109
Taner Güneri / Aslı Yazar104

Elenen olmadı. 






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri