Yemin 119. bölüm özeti | Nigar itirafçı mı olacak?

Kanal 7'de yayınlandığı bölümlerle nefes kesen Yemin bir kez daha ekranlarda. Yemin yeni bölümde neler yaşanacak? sorusunun yanıtını hazırladığımız haberimizde tüm detayları bulabilirsiniz.

Emir ile Reyhan'ın bitmek bilmeyen aşklarını konu alan Yemin'de perşembe günü yayınlanacak olan 119. bölümde neler yaşanacağı merak ediliyor. Dizinin dün yayınlanan son bölümünde Reyhan'a sataşan Cavidan'ın sözlerine alınan Nigar, intikam için kolları sıvamıştı. Kendisini fareden farksız gören Cavidan için cephe açan Nigar, Hikmet'e saldıran ev sahibesi hakkındaki gerçeği açıklayacak mı sorusuyla araştırılıyor. Melike ve Zeynep'in destek verdiği Reyhan konakta ayakta durmaya çalışırken Cemre de diğer yanda Emir için kozlarını oynamaya başlamıştır.
 


Kemal ve Narin boşanacak mı?

Bilindiği üzere Kemal yemek yediği restoranda Narin ile karşılaşmış ve sonrasında arabasıyla çarptıktan sonra gittikleri karakolda formalite icabı evlenmek zorunda kalmıştı. Evliliğin kağıt üzerinde yapılması duygulara engel değildi elbette. Taraflar birbirlerine ısındı ve hoşlanmaya başladı. Narin, Masal'a olan ilgisiyle de Kemal'in kalbini fethetmişti. Şimdi ise boşanmak üzere olan çiftin arasında yaşananlar ayrılığın gerçekleşmeyeceği şeklinde yorumlanıyor.

 













 




















 

































































 


Yeminli bir aşkın sürükleyici öyküsü

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri